Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Đurđica i Srećko spakirali su svoje stvari i preselili su se

Foto: Nova TV
1/9
19.09.2018.
u 10:03

Đurđica i Srećko postali su sluge, a na sastanku na kojem je odlučeno da su oni sluge, farmeri su se dotaknuli i Franinog gazdovanja.

Prvo glasovanje farmera za slugu i sluškinju šeste sezone Farme iznjedrilo je prvih dvoje farmera, Đurđu i Srećka, koji su po završetku Mijina posjeta spakirali svoje stvari i preselili se u kućicu za sluge.

„Đurđica, zato što se od početka nije dobro uklopila u naš tim i uvijek se izdvaja. Nije htjela spavati s nama zato što joj je sve prljavo i sve joj smeta, a Srećko zato što od svih muških farmera najmanje radi.“, obrazložila je svoj odabir Matea, a velika većina također je dala isti argument.

„Oni se mene možda boje. Ne kao čovjeka nego da im prijeti opasnost u borbi, u duelu. Drugi razlog je taj što sam ja jedini stao da obranim Đurđicu“, zaključio je Srećko, a Đurđa je kazala da je i očekivala kako će upravo ona biti sluškinja. 

Na sastanku su se farmeri dotaknuli i Franinog gazdovanja. Dok je Lucija bila malo blagonaklona u kritici, Srećko je svoje nezadovoljstvo izjavio jasno i glasno te rekao:

„Jako loš gazda. Katastrofa! On ne zna doći kao čovjek čovjeku i reći: Bi li ti htio nešto napraviti? Sad si dobio jedan zadatak, za dvije minute već si dobio drugi zadatak, nije prošlo pet minuta, već si na trećem. I onda ti trči za glavom jel' gotovo, jel' gotovo!.“  Frani se Srećkova kritika nije svidjela, pa mu je rekao kako ne izvršava dobro zadatke koje mu je dao. 

Farmeri trenutno raspolažu s 18 dukata. Brojka se može povećavati s obzirom na to koliko će raditi, što će izrađivati i što će prodavati. Zarađivati mogu od svoga rada i mlina, ali ključ od mlina još nisu pronašli. Za stolom je veliki broj ljudi, a hrane je malo. Stoga, morat će pametno napraviti narudžbu za trgovačkog putnika. Posjetio ih je zanatlija koji im je došao pokazati kako se proizvodi vapno.

„Sam proces je jako zanimljiv, nisam uopće to znao.“, komentirao je Ozren, a Frane je dodao: „Svaka čast onome tko se bavi s time, ali nisam ja za to.“

Čini se kako će na farmi najteži posao biti međuljudski odnosi. Kako će se na tom području razvijati situacija i kako će se Srećko i Đurđica snaći u ulozi sluge i sluškinje, ostaje nam za vidjeti.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije