Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršena emily

Ups! Seksi manekenku paparazzi ulovili u nezgodnom trenutku

Foto: Instagram
1/4
14.11.2018.
u 07:00

Ovaj bikini je Emily sama dizajnirala, a isti dolazi i u crnoj boji. To je jedan od modela iz njezine vlastite kolekcije kupaćih kostima Inamorata, čiju je liniju izbacila krajem prošle godine. Nakon njenih golišavih fotki koje su obišle svijet, prodaja je vrtoglavo porasla

Manekenku Emily Ratajkowski mnogi zovu najzgodnijom ženom svijeta.

Dokazala je to i jučer kad se sunčala pored bazena u Sydneyu u minijaturnom bijelom bikiniju. Kad se Emily pojavila u ovom izdanju, svi su zanijemili.

Foto: Profimedia

 

Na radost njenih obožavatelja, pozirala je fotografu, a nekoliko fotografija je objavila na društvenim mrežama. Paparazzi su uhvatili i trenutak kad se namještala na ležaljci i pokazala guzu u tangama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on

Emily zbog golišavih fotografija na društvenim mrežama često prozivaju, no ona kaže kako je ružni komentari više ne pogađaju.

Ovaj bikini je Emily sama dizajnirala, a isti dolazi i u crnoj boji. To je jedan od modela iz njezine vlastite kolekcije kupaćih kostima Inamorata, čiju je liniju izbacila krajem prošle godine. Nakon njenih golišavih fotki koje su obišle svijet, prodaja je vrtoglavo porasla.

Pogledajte video o 10 najgorih padova na modnim pistama:

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
08:12 14.11.2018.

Too je ona sama dizajniralaaa ??!!! Mogu samo zamisliti koliko školovanja , dizajnerskog talenta i neprospavanih noći i utrošenog materijala stoji iza ove neviđene kreacije ???!!!

CA
campa
08:29 14.11.2018.

Koje dobre umjetničke poze.Svašta mi pada na pamet.

DU
Deleted user
08:19 14.11.2018.

Bože dragi!! Ne bi me kralj Arthur izvuk'o!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije