Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji gaf

Ups! Kakvu je grešku napravio Jamie Oliver kad je kćeri čestitao rođendan

Jamie Oliver
Foto: Press Association/PIXSEL
1/5
19.03.2021.
u 22:30

Oliverova supruga Jools za razliku od slavnog kuhara jako dobro zna koji rođendan slavi njezina najstarija kćer i nije joj se potkrala nikakva greška

Slavni kuhar i poznato nam tv lice Jamie Oliver ima petero djece, a njegova najstarija kći Poppy ovaj tjedan je slavila rođendan koji joj je tata čestitao i putem društvenih mreža i napravio jednu grešku. 

- Sretan 18. rođendan Poppy! Jako te volim. Volio bih danas biti s tobom. Želim ti sjajan dan, dušo - napisao je kuhar na svom Instagramu i objavio fotografiju s najstarijom kćeri i nije uopće primijetio da je napisao krivi broj godina. Ovaj gaf ipak je uskoro ispravio ali u komentarima ispod objave svi su i dalje nastavili čestitati Poppy njen 18. umjesto 19. rođendana. Oliverova supruga Jools za razliku od slavnog kuhara jako dobro zna koji rođendan slavi njezina najstarija kćer i nije joj se potkrala nikakva greška i napisala je Poppy sljedeće: 

- Sretan rođendan Pops, moj mali broju 1. Prvi put u 19 godina da te ne uspijevamo probuditi rano i uručiti ti tvoju rođendansku krunu. Znam, rekla sam da je kruna za 18. bila zadnja, ali nisi izgledala previše sretno pa ću, naravno, nastaviti dalje. Bračni par Oliver ima još dvije kćeri Daisy (17), Petal (11) i dva sina Buddyja (10) i Rivera (4).

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije