Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
superpar

Upoznali su se u domu za nezbrinutu djecu, zajedno su već šest godina i imaju dvoje djece

Foto: RTL
1/6
17.09.2020.
u 22:00

Njihova životna priča stvarno je inspirativna, a mnoge su osvojili pričom o tome kako su se upoznali. Naime, upoznali su se u domu za nezbrinutu djecu, gdje su oboje odrasli.

Daliborku i Mateja Borojevića imali smo priliku vidjeti u prvoj epizodi nove sezone showa 'Superpar'. Njihova životna priča stvarno je inspirativna, a mnoge su osvojili pričom o tome kako su se upoznali. Naime, upoznali su se u domu za nezbrinutu djecu, gdje su oboje odrasli. 

Matej je u domu završio s devet godina, a Daliborka je često bila po domovima. Dopisivali su se preko Facebooka i na kraju spojili, a ona je prvi put bila trudna već sa 19 godina, piše RTL

Danas su roditelji dvoje djece, a u braku su već šest godina

Daliborka, trenutačno radi kao konobarica. Kod supruga najviše voli to što je uvijek optimističan dok Matej kaže da njegova supruga nema mane. - Mi nemamo nikog osim jedno drugog. Sve što smo stvorili stvorili smo sami i ne želimo ovisiti ni o kome. S ovim showom i bez showa - mi jesmo superpar! - rekao je Matej u emisiji. 

Ključne riječi

Komentara 4

RO
romobil
09:02 18.09.2020.

Sretno vam bilo djeco!

PI
Piksy
17:15 18.09.2020.

Divni..svaka vam cast❤

Avatar drug Joža
drug Joža
08:12 18.09.2020.

frizura joj je ko iz osnovne škole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije