Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radijska emisija

Upoznajte nove Indirine i Tonyjeve natjecatelje u "The Voiceu"

the voice
Foto: PR FOTO
18.02.2015.
u 14:49

Na Hrvatskom radiju predstavljeni posljednji Indirini i Tonyjevi natjecatelji u showu "The Voice"

U petoj emisiji showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", posljednjoj emisiji audicija, popunjeni su mentorski timovi. Andrea Mihal i Mateo Resman postali su dijelom tima mentorice Indire Levak, dok su Kristina Boban, Alen Bičević i Andrija Kovačević došli u tim mentora Tonyja Cetinskog.

Njih je jutros u posebnoj radijskoj emisiji na Drugom programu Hrvatskog radijapredstavio poznati radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki. Snimku emisije možete poslušati samo na Večernji.hr!

Što kažu o sebi možete poslušati ovdje.

U petak u 9:35 na Drugom programu Hrvatskoga radija bit će emitirana posebna emisija posvećena dvobojima. Moći ćete čuti što o audicijama i pripremama za dvoboje kažu vokalne trenerice i stručne suradnice mentora – Marija Husar Rimac, Djordjija Palić, Marina Đurović Čelić i Maja Posavec.

Andrea Mihal

Mateo Resman

Kristina Boban

Alen Bičević

Andrija Kovačević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije