Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laska joj

Upoznajte lijepu manekenku koju zovu hrvatskom Melanijom Trump

Foto: Instagram
1/4
13.10.2017.
u 13:34

NAšu manekenku Marinu Mirat često uspoređuju s Melanijom Trump, a njoj to ne smeta jer je Melania lijepa i ima dobar ukus.

Našu manekenku Marina Mirat zbog velike sličnosti s prvom damom Amerike zovu i hrvatskom Melanijom Trump, pišu 24 sata.

Marini, koja već godinama živi u Milanu, ne smetaju usporedbe s Melanijom jer je riječ o lijepoj ženi i draže su joj usporedbe s prvom damom nego s Kim Kardashian.

 

 

 

 

 

 

 

– Smiješno mi je to. Svaki model se može transformirati. Iako mislim da je Melania jedna predivna žena. I izuzetno pametna. Ima odličan styling, barem prema mojem mišljenju. I moram reći, kad me već uspoređuju s nekim, draže mi je da je to Melania nego Kim Kardashian – kaže Marina. 

1/8

Komentara 8

NA
narcis660
16:41 13.10.2017.

A silikona i napucenih cvalja .Kosturi i nista vise.Zivio foto sop i sminka inace su za upasiti se.Ajme !!!!

DU
Deleted user
13:46 13.10.2017.

Izoperirana do bola..

KR
Krotila
16:11 13.10.2017.

podhranjena je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije