Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE PRINC SVE OTKRITI

Uoči Harryjevog priznanja, BBC objavio govor kraljice Elizabete II.: Ovo je vrijeme iskušenja

FILE PHOTO: Annual Commonwealth Service at Westminster Abbey in London
Foto: Henry Nicholls/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
07.03.2021.
u 22:22

Poruka kojom se obilježava dan Commonwealtha objavljena je samo nekoliko sati prije emitiranja dugoočekivanog i navodno šokantnog razgovora princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle za CBS

Britanska kraljica Elizabeta II. naglasila je u nedjelju važnost "nesebične predanosti i osjećaja dužnosti", nekoliko sati prije emitiranja u Sjedinjenim Državama jako očekivanog razgovora-priznanja princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle.

"Iako su prošlogodišnja iskustva diljem Commonwealtha bila raznolika, dirljivi primjer hrabrosti, odlučnosti, nesebične predanosti i osjećaja dužnosti potvrđeni su u svim dijelovima Commonwealtha", istaknula je kraljica u ranije snimljenom govoru koji je objavio BBC.

"Ovo vrijeme iskušenja za toliko ljudi pokazat će do koje mjere tijekom ostanka u kontaktu s drugima, uživamo u njihovoj solidarnosti i njihovoj duhovnoj podršci", dodala je Elizabeta II. 

Meghan and Harry give interview to Oprah Winfrey Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex, are interviewed by Oprah Winfrey in this undated handout photo. Harpo Productions/Joe Pugliese/Handout via REUTERS THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. NO RESALES. NO ARCHIVES HARPO PRODUCTIONS
Foto: HARPO PRODUCTIONS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ta poruka kojom se obilježava dan Commonwealtha objavljena je samo nekoliko sati prije emitiranja dugoočekivanog i navodno šokantnog razgovora princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle s Oprom Winfrey na američkom kanalu CBS.

U tom razgovoru vojvotkinja od Sussexa optužuje Buckinghamsku palaču za laži o odluci para da se udalji i ode živjeti u Kaliforniju, prema ulomcima razgovora.

Komentara 8

SJ
Sve je uzalud
04:47 08.03.2021.

....Meghan deinstalira pomoću globalizacije ...kraljicu...

YO
yopi
00:13 08.03.2021.

A di bas Oprah

RO
romobil
05:34 08.03.2021.

Harry bude objavio obiteljsku tajnu da su Windsori zapravo vanzemaljci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije