Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bipa Fashion.hr

Uniseks komadi u novoj kolekciji Krie designa inspiriranoj 1970-ima

krie
Goran Čižmešija
05.03.2015.
u 18:15

Dizajnerica Kristina Burja inspiraciju je pronašla u 70-tim godinama prošlog stoljeća i cijelu atmosferu tog vremena prikazati će 19. ožujka, na modnoj reviji u sklopu događaja BIPA Fashion.hr.

Nova kolekcija Krie designa, proljeće/ljeto 2015. nudi nam pravo modno osvježenje i po prvi put predstavlja i mušku liniju. U kolekciji će biti i uniseks komada, što Kristinu posebno veseli. Sve to prikazuju i najavne fotografije kampanje koju potpisuje modni fotograf Goran Čižmešija, a zaštitna lica su modeli Marija Perković, Mihael Slivečko, Filip Kordić i Filip Staničić, modne agencije Egoist model management.

Dizajnerica Kristina Burja inspiraciju je pronašla u 70-tim godinama prošlog stoljeća i cijelu atmosferu tog vremena prikazati će 19. ožujka, na modnoj reviji u sklopu događaja BIPA Fashion.hr.

Foto: Goran Čižmešija

Krie design svoje prepoznatljive krojeve razrađuje, te ih u ovoj kolekciji obogaćuje volanima i fluidnim, lepršavim haljinama u ženskoj liniji. Muška linija sastoji se od casual odjevnih predmeta, koji se osim po udobnosti i prirodnim tkaninama ističu i po vrlo pristupačnim cijenama. Prevladavaju pastelne boje koje će ove sezone vladati ulicama, a mnogi komadi imaju naglašene segmente originalnim printom, koji je postao zaštitni znak Krie designa.

Etno elementi su također i dalje prisutni, kako u krojevima i dizajnu, tako i u motivima i printu. Pleter je kao uzorak bio veliki hit prošle kolekcije, a sada ga pronalazimo na proljetnim kaputima i haljinama.

Foto: Goran Čižmešija

Kristina Burja razvija svoju modnu priču o ženi koja voli istaknuti svoju ženstvenost ali ne želi sakriti svoju snagu i moć pred muškarcem koji je prati na tom putu.

>> Ivana Marić otkrila: Djevojčica mi ima pet godina, a već govori tri jezika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije