Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC KRENUO NA KEMOTERAPIJE

Unatoč teškoj bolesti Ljubomir Kapor i dalje snima

luda kuća
Marko Prpić
24.09.2009.
u 11:08

Zbog kemoterapija glumac je proteklih mjeseci znatno smršavio i izgubio kosu pa su scenaristi glumčevu promijenjenom izgledu prilagodili zbivanja u novim nastavcima.

Zaštitni znak popularnog serijala "Luda kuća", zagrebački glumac Ljubomir Kapor bori se sa zloćudnom bolešću koja mu je dijagnosticirana ovog ljeta. Zbog kemoterapija glumac je proteklih mjeseci znatno smršavio i izgubio kosu pa su scenaristi glumčevu promijenjenom izgledu prilagodili zbivanja u novim nastavcima.

Usprkos bolesti glumac koji se proslavio ulogom Picaferaja u serijalu "Velo Misto", piše Glorija, nije klonuo duhom pa na snimanje dolazi vlastitim automobilom, a svaku scenu, kao i prije bolesti, snimi bez greške. Kapor je nedavno proslavio i 77. rođendan u povodu kojeg mu je ekipa "Lude kuće" priredila proslavu u studiju Jadran filma koja je glumca ganula do suza.

Kapor je prošli tjedan nazočio i zagrebačkoj premijeri filma "Kenjac" u kojem je odigrao ulogu hercegovačkog škrtca Ante.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krf
11:46 24.09.2009.

Drž\' se Ljubo

MA
maraton
11:25 24.09.2009.

Pravi ćovik,pravi glumac i želin mu sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije