Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Onako kako samo on zna!

Unatoč kiši, Ivan Zak rasplesao Ivanec

Ivan Zak u Ivancu
Foto: Vjeran Žganec Rogulj/Pixsell
1/4
26.06.2016.
u 09:58

Unatoč kiši, Ivan Zak je u subotu navečer raspjevao i rasplesao nekoliko stotina posjetitelja svojim hitovima poput Bolja od najbolje, Usne varane, Pretjerujem, Naučila si me, Rođendan tvoj, Tetovaža...

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova Moja poduzetna Hrvatska kojoj je domaćin bio Ivanec u subotu navečer svojim koncertom uveličao je Ivan Zak. Tako su nakon Dubrovnika, Daruvar, Poreča i Sv. Ivana Zeline, pod medijskim pokroviteljstvom Styrije i glavnih brendova Večernjeg lista, 24 sata i Poslovnog dnevnika, i stanovnici ivanečkog kraja dobili priliku uživati na besplatnom koncertu poznatog pjevača.

Unatoč kiši, Ivan Zak je u subotu navečer raspjevao i rasplesao nekoliko stotina posjetitelja svojim hitovima poput Bolja od najbolje, Usne varane, Pretjerujem, Naučila si me, Rođendan tvoj, Tetovaža... Na repertoaru se našla i njegova nova pjesma Sve si moje.

Zak je autor glazbe i stihova za većinu svojih pjesama, a na domaćoj glazbenoj sceni prisutan je posljednjih 20-ak godina. Prema njegovim vlastitim riječima, na svoj prvi veliki hit čekao je i - dočekao ga nakon 15 godina. Za svoj rad nagrađen je nizom priznanja, a na ovogodišnjem Porinu njegov album Usne varane nominiran je u kategoriji Najbolji zabavni album godine. Za isti album osvojio je Srebrnu ploču mjesec dana od početka prodaje, uz već osvojenu Zlatnu ploču za album 'Bolja od najbolje' i Platinasti forte, koji mu je dodijelila struka za broj prodanih primjeraka autorskih albuma.

>> Poduzetnički festival: Mali su, ali ključni za društvo

Foto: Vjeran Žganec Rogulj/Pixsell

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije