Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljednji ispraćaj

Umrla baka Slavica, Knjaz: Uvijek je bila vedra i pozitivna

baka slavica
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/5
Autori: ic, jek/VLM
25.10.2013.
u 10:54

Obitelj i prijatelji oprostili su se od bake Slavice danas u 15 sati na groblju u Moravču

Baka Slavica preminula je u svojoj kući u Adamovcu u 81. godini. Baku je proslavio Robert Knjaz koji ju je često angažirao u svojim emisijama.

– Vidjeli smo se prije dva dana, bila je teško bolesna, ali u cijeloj toj priči Bog ju je pomilovao jer je bila okružena svojom obitelji i najbližima. Baka je bila puna zabavnih i narodnih misli, bila je pravi narodni mudrac kojeg je danas teško susresti i zato ću je pamtiti po vedrini i pozitivnoj energiji koju je prenosila na sve u svojoj okolini – rekao nam je Robert Knjaz.

Obitelj i prijatelji oprostili su se od bake Slavice danas u 15 sati na groblju u Moravču, a na pogreb je došao i Robert Knjaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije