Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završna fešta

Dogovorili se i s Hajdukom: 'Ultra ne ide nikuda iz Splita!'

Ultra - Fedde Le Grand
Foto: Borna Filić/PIXSELL
16.07.2017.
u 18:45

Nažalost, naš je Marin izgubio, pa Ultra, eto, može biti pravo mjesto za pražnjenje emocija i nazdravljanje ipak velikom Čilićevu uspjehu, jer za posljednji dan ostale su mlade snage s puno energije.

Posljednji dan petog po redu Ultra Europe festivala dolazi u pravi trenutak. 

Počinje praktično odmah nakon finala Wimbledona između Rogera Federera i našeg Marina Čilića koji je došao do završnice najznamenitijeg teniskog turnira na svijetu. 

Ultra - Fedde Le Grand
1/49

Nažalost, naš je Marin izgubio, pa Ultra, eto, može biti pravo mjesto za pražnjenje emocija i nazdravljanje ipak velikom Čilićevu uspjehu, jer za posljednji dan ostale su mlade snage s puno energije.

Pogotovo nakon sumnjiva druga dana zahvaljujući buri koja je najjače puhala za nastupa Davida Guette, no ne i dovoljno jako da još jednom zaustavi festival. Tulum bi mogao početi već s Nickyjem Romerom, nizozemskim DJ-e koji je poznat po hitu I Could Be The One koji je imao s Avicii a onda i po singlu Toulouse. Jedan je od tri DJ-a koji su u prvom ulazu na listu Top 100 DJ-a magazina DJ Mag odmah postigli 17. mjesto.

To mu je donijelo i ljeto zajedničkog nastupa s Davidom Guettom na Ibizi. Hardwell je, pak, bio najmlađi DJ ikada izabran na prvo mjesto ljestvice najutjecajnijeg magazina DJ Mag. Nizozemski DJ izdanak je Tiestove škole i jedan je od najtraženijih DJ danas. Iako mu je tek 29, već je o njemu snimljen dokumentarni film. Afrojacka su ovog ljeta već upoznali Dubrovčani i njihovi gosti kada je ranije ovog ljeta nastupio na Revelinu. 

Ultra - Fedde Le Grand
1/25

Redovit je headliner Ultra Europe, među najplaćenijima je na svijetu. Ako ništa drugo, odnosno niste do sada bili na Ultri u Splitu, znat ćete Afrojacka, recimo po Pitbullovu singlu Give me everything tonight u čijoj je izradi sudjelovao, a nastupa i na spotu, normalno, kao DJ. 

Sličnu suradnju Afrojack ima i s nikim drugim nego Beyonce na singlu Girls. A onda je tu vlasnik trenutno najvećeg globalnog EDM hita. Martin Garrix je sa Scared to be lonely koji je napravio s britanskom pjevačicom Dua Lipom dospio i do nastupa u emisijama poput Jimmy Fallon Showa. 

Ultra - Fedde Le Grand
1/4

DJ Mag proglasio ga je najboljim svjetskim DJ-em u 2016. godini. A tek mu je 21! Garancija je to spektakularnog završetka pete po redu Ultre Europe. Za kraj, mora se priznati PR službi Hajduka, ili već kome – sjajno su izbrifirali Damiana Pinta, službenog najavljivača Ultre koji se doista i potrudio naučiti ponešto o simbolu Splita. Tako mu se na dušu ne mogu preozbiljno uzeti tvrdnje poput – jeste li znali da je HNK Hajduk (ejdž-en- kej-ažduk) najstariji nogometni klub u Europi? Uvijek ide zahvala "našem prijatelju" Joeu Bašiću što nam je ovo omogućio", apsolutno se slažemo, a na vjerujemo da će se i Bašić odviše ljutiti što je prekršten u – 'bejsik'. 

A Torcida, jeste li čuli za njih? Ovo je njihov dom a mi smo ponosni da smo njihovi gosti, kaže Pinto. Nema što, svaka čast! Ultra ne ide nikuda iz Splita, ovo je sada naš najbolji festival, potpisali smo ugovor s gradom, stadionom, nogometnim klubom, tu smo još pet godina!, objavljivao je Pinto tokom posljednja dva dana splitskoj publici možda i nesvjestan kako su organizatori Ultre uspjeli u nečemu što nije tako lako – dogovorili se s Hajdukom koji će, također, na svojim rukavima nositi znak Ultre sljedećih pet godina.

Komentara 4

ŠT
ŠtoReći
21:00 16.07.2017.

Ultra neka vas, bolje vi igrate od Hajduka i manje nereda pravite od torcidaša

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
20:05 16.07.2017.

haha, gogocro, a kad se samo sjetim kako je moja generacija bila u smrtnom strahu od picajzlih, lol

DU
Deleted user
19:00 16.07.2017.

Wellcome to hepatitis party

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije