Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra Europe

Ultra se nastavlja ludim partyjem na Hvaru

Foto: Promo
1/5
18.07.2017.
u 11:21

Zvijezde elektroničke glazbe zauzet će danas poozornicu ispred hotela Amfora Grand Beach Resort

Nakon tri uspješna splitska dana Ultra ne odlazi s naše obale nego se nastavlja na Hvaru. Ondje će se na pozornici ispred hotela Amfora Grand Beach Resort danas održati Ultra Beach na kojem će opet nastupiti zvijezde elektroničke glazbe.

Nizozemska atrakcija Dash Berlin već je poznat našoj publici a riječ je o DJ-u čija popularnost stalno raste. Dash Berlin prošle je godine bio rezident kultnog kluba Marquee u Las Vegasu, a već je sedam godina među top 20 DJ-a svijeta prema prestižnoj ljestvici Top DJ Mag istoimenog magazina.

1/10

Surađivao je s brojnim drugim glazbenicima kao što su The Chainsmokers, Lost Frequencies, Zedd, a poznate su i njegove obrade pjesama pop velikana kao što su John Legend, One Republic i Depeche Mode. Ultra Beach ove godine predstavlja i nizozemski dvojac Showtek kojeg čine braća Wouter i Sjoerd Janssen, a koji su se na svjestku glazbenu scenu nametnuli svojom hard style i techno produkcijom, dok danas osvajaju s progresivnim house zvukom.

Ultra partijaneri upoznali su ih kao jedne od headlinera trećeg dana pa ne treba sumnjati kako će i na Hvaru pružiti mega tulum. Jučer su Ultra partijaneri uživali na bračkoj plaži Zlatni rat u sklopu Brač Regatte a završni će se tulum ovogodišnje Ultre dogoditi na Visu gdje će nastupiti Sasha i Nick Fanciulli. Kao što je poznato, Ultra Europe u Splitu ostaje sljedećih pet godina, srpanj ostaje mjesec Ultre.

1/10

Komentara 9

DU
Deleted user
13:39 18.07.2017.

Narko domjenak

BA
batman
12:05 18.07.2017.

Masonske metode kako uništit Hrvatsku mladež...Ultra=smeće😂😂😂😂😂

AL
Alkana
14:26 18.07.2017.

Po čemu su to bila 3 uspješna dana Ultre??? Preko 300 privedenih, isto toliko životno ugroženih, 1 mrtav nažalost, 50 tona smeća, od galame se i Dioklecijanova palača tresla, droga na svakom koraku, seks, golotinja, spolne bolesti - zar too Splitu treba? Zbog zarade? Sramota!!!! A i požari u splitskom okruženju sve se više pripisuju Ultri io kojekakvim pridošlicama koji su došpli s namjerom uništavanja Splita pod geslom - spaljena zemlja -.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije