Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra Europe festival

Ultra Europe bi mogao postati najposjećeniji festival u povijesti Hrvatske

ultra europe
Foto: Promo
02.07.2014.
u 17:27

Od 11. do 13. srpnja na Poljud dolaze gosti iz više od 100 država svijeta i plesat će 86 sati uz više od 100 zvijezda elektronske scene

Festival Ultra Europe je dosad premašio sva očekivanja pa će, nakon vrlo uspješnog premijernog izdanja, zbog kojeg je uvršten na listu deset najboljih događaja elektronske glazbe u svijetu, ponovno oboriti rekorde posjećenosti. Naime, interes za festival koji će se održati od 11. do 13. srpnja na stadionu Poljud dolazi iz više od 100 država svijeta, a rezultati prodaje ulaznice, s 35 posto više prodanih nego lani, upućuju na to da će ovo biti najposjećeniji festival u povijesti Hrvatske. Line-up festivala Ultra Europe trenutno broji više od 100 zvijezda elektronske scene, među kojima se posebno ističu oni sa samih vrhova  top ljestvica poput Armina van Buurena, Hardwella, Tiësta, Ericka Morilla,...  

Uz već poznate novosti u odnosu na prošlu godinu – a to je prvenstveno dodatni festivalski dan u Splitu, čime Ultra Europe, uz Miami, postaje jedino Ultra događanje koje se odvija tijekom tri dana, organizatori su na novinskoj konferenciji danas u Splitu otkrili i detalje dnevnih partyja koji će se održati na Zapadnoj obali. Naime, taj dio splitske obale poslužit će kao svojevrsno mjesto susreta gdje će posjetitelji moći uživati u glazbi, ugostiteljskoj ponudi, dobiti sve informacije, kupiti ulaznice ili pak zamijeniti ulaznice za festivalsku narukvicu. Svi ljubitelji elektronske glazbe moći će se zagrijati uz glazbu domaćih DJ-a od 11 do 23 sata. Također, to je najkraći put od centra Splita do stadiona Poljud s kojeg su organizatori pripremili dva autobusa koji će po cijeni od 10 kuna u jednom smjeru prevoziti posjetitelje festivala Ultra Europe. Sličan je program planiran i za ponedjeljak 14. srpnja, tzv. dan pauze, a sve novosti fanovi mogu pratiti na društvenim mrežama festivala Ultra Europe. Ove godine posjetitelje očekuje više od 86 sati glazbe tijekom četiri festivalska dana, na pet najsuvremenijih pozornica, od kojih će najimpresivnija, očekivano, biti ona glavna, koja je produkcijski vrlo slična pozornici Megastructure s Ultra Music Festivala u Miamiju. Otkriveno je i nekoliko detalja o ekskluzivnoj završnici na Hvaru – najveći interes za tulum na najsunčanijem hrvatskom otoku su pokazali ljubitelji elektronske glazbe iz Ujedinjenog Kraljevstva, Australije, Španjolske, SAD-a i Brazila. Čak će 1000 ljudi doći jahtama i jedrilicama na beach party sezone i uživati u najboljem što elektronska scena trenutno ima za ponuditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije