Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se

Uhvatili ga nespremnog: Brad Pitt otkrio što stvarno misli o bivšoj supruzi!

Foto: Profimedia
1/6
08.05.2019.
u 12:36

Već neko vrijeme priča se o navodnoj vezi bivših supružnika, Jennifer Aniston i Brada Pitta, a znatiželjni obožavatelji tu vezu, čini se, podržavaju.

Brad Pitt napokon se oglasio i odgovorio na tračeve o njegovoj vezi s Jennifer Aniston.

Paparazzo ga je uhvatio nespremnog dok se ležerno šetao prema svome autu u petak navečer u Los Angelesu, piše "Entertainment Tonight". Na pitanje jesu li on i njegova bivša supruga, Jennifer Aniston, ponovo zajedno glumac se nasmijao uz uzdah "O, moj Bože". Nakon toga, fotografu je zaželio ugodnu večer.

U veljači je Pitt viđen na proslavi 50. rođendana poznate glumice što je iznenadilo mnoge fanove. 55-godišnji glumac s Jennifer Aniston bio je u braku pet godina, a navodno je zbog Angeline Jolie njihov brak doživio krah. Nepoznati izvor za "Entertainment Tonight" već prije je otkrio da su Pitt i Aniston još od razvoda u prijateljskim odnosima.

Da mnogi navijaju za pomirenje ovog poznatog hollywoodskog para govore i glasine koje je objavio i "US" magazin. Izvor blizak glumici tvrdio je da je Jennifer trudna s Bradom i da postoji fotografija ultrazvuka. Glasine su vrlo brzo negirane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije