Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranije demantirala

Uhvaćeni zajedno! Zgodna srpska pjevačica ipak ljubi našeg nogometaša

Foto: Instagram
1/6
09.10.2019.
u 08:45

Kaya i Mateo objavili su prije nekoliko tjedana fotke s iste lokacije, a tada su srpski mediji počeli sumnjati da su u vezi. No pjevačica je preko društvenih medija zaprijetila da će tužiti sve koji prenose laži.

Srpska pjevačica Katarina Ostojić demantirala je da je uzrok njezinog razvoda nogometaš Mateo Pavlović iz Hrvatske. Ipak čini se da između njih nešto ipak postoji jer su njih dvoje uhvaćeni zajedno u Beogradu.

Kaya i Mateo objavili su prije nekoliko tjedana fotke s iste lokacije, a tada su srpski mediji počeli sumnjati da su u vezi. No pjevačica je preko društvenih medija zaprijetila da će tužiti sve koji prenose laži.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Snimka koja se nedavno pojavila na društvenim mrežama dokazuje da tu nije bilo laži. Mateo i Katarina zabavljali su se na jednoj proslavi što je potvrdio i izvor za srpske medije.

 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 - Tijekom vikenda suprug Sandre Obradović u jednom restoranu priredio je slavlje povodom rođenja sina. Pored brojnih Sandrinih prijatelja, tu su se našli i prijatelji njenog izabranika. Najviše pogleda privukla je Kaya, koja se na slavlju pojavila u društvu novog dečka Matea -  kazao je izvor te dodao kako su Ostojić i Pavlović cijelu večer sjedili za istim stolom veselili se i nazdravljali, bili presretni, ali i da su svi prisutni imali priliku vidjeti koliko su zaljubljeni.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Ključne riječi

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
10:55 09.10.2019.

Nek živi 'bratstvo i jedinstvo'....Kome trebaju ovakve prevažne vijesti. Yu jad ni cima. Zakaj oni nisu vijest? Nitko ne vjeruje da pišete zato kaj je 'poznati' nogoloptaš.

Avatar Optimyst
Optimyst
12:49 09.10.2019.

"Uhvaćeni zajedno" čitati kao ono što jest-nasilno tabloidno narušavanje tuđe privatnosti, jednom rječju-dno.

GG
Gigson_gg
19:51 09.10.2019.

Tko je on tko je ona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije