Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED U WASHINGTONU

Uhićena Emily Ratajkowski!

Emily Ratajkowski
Foto: Instagram
1/8
05.10.2018.
u 13:15

– Danas sam uhićena tijekom protestiranja protiv kandidata za vrhovnog suca Bretta Kavanaugha, čovjeka koji je optužen od više žena za seksualno zlostavljanje. Čovjek koji naudi ženi ne može biti na tako moćnoj funkciji – napisala je Emily na Instagramu

Emily Ratajkowski (38) poznata je korisnicima Instagrama po svojim golišavim fotografijama, no Emily je i aktivistica za ljudska prava, a sinoć je i uhićena budući da se našla među prosvjednicima koji su u Washingtonu protestirali protiv Bretta Kavanaugha, kandidata za Vrhovni sud.

– Danas sam uhićena tijekom protestiranja protiv kandidata za vrhovnog suca Bretta Kavanaugha, čovjeka koji je optužen od više žena za seksualno zlostavljanje. Čovjek koji naudi ženi ne može biti na tako moćnoj funkciji. Potvrda njegove kandidature je poruka ženama ove zemlje da nisu važne. Zahtijevam od vlade da prizna, poštuje i podržava žene jednako kao i muškarce – napisala je Emily nakon što su je pustili iz policije.

Među prosvjednicima su bile i glumice Amy Schumer (37) i Amber Heard (32), koja je na Instagramu i objavila fotografiju s prosvjeda. 

Pogledajte video: Atraktivna zvijezda Instagrama, napravila golemu reklamu Hrvatskoj

Komentara 25

PP
pp
13:26 05.10.2018.

Uništili bi život nevino optuženom čovjeku. E nećete bando jedna. Svatko tko je to malo pratio zna da su se sve optužbe raspale i da nemoralna ljevica i mediji đuskaju ko ovi kod nas nitkovi. Ovu kokoš bi trebalo tužit zbog klevete. E dosta je bilo.

PP
pp
13:24 05.10.2018.

Banda soroševih plaćenika.

SO
SoloHan
13:36 05.10.2018.

Emily je puno više kaže kad šuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije