Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe

Uhićen slavni pjevač! Zajedno s tjelohraniteljem silovao djevojku?

Foto: Profimedia
22.01.2019.
u 12:34

Chris Brown suočava se s teškim optužbama 24-godišnje djevojke zbog kojih je od početka tjedna u pritvoru

Chris Brown našao se u novim problemima. Slavni pjevač ranije ovog tjedna uhićen je u Parizu zbog sumnji za silovanje. Prijavila ga je 24-godišnja djevojka koja tvrdi da ju je pjevač napastovao prije tjedan dana u jednom hotelu u središtu francuske prijestolnice.

Policija je potvrdila da je Brown uhićen još u ponedjeljak i zadržan na ispitivanju zajedno s još dvoje ljudi. Jedan od njih navodno je bio pjevačev tjelohranitelj, piše Daily Mail.  Nemili događaj navodno se odvio u hotelu Mandarin Oriental. Svemu je prethodila zabava u jednom noćnom klubu u blizini poznate avenije Champs-Elysees nakon čega je pjevač djevojku pozvao u hotel i nasrnuo na nju. 

Brownova izdavačka kuća Sony Music nije htjela komentirati ove optužbe, a za sada ne postoji više informacija o nemilom događaju koji je bacio ružnu sjenu na karijeru jednog od najpopularnijih R&B izvođača današnjice. Chrisu ovo nije prvi put da ima problema sa zakonom. Prije 10 godina izjasnio se krivim za napad na Rihannu s kojom je u to vrijeme bio u ljubavnoj vezi. Uvjetna kazna istrekla mu je 2015. godine, a sada je, izgleda, ponovno krenuo starim putem. 

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju. 

Ključne riječi

Komentara 5

PI
pero.ivan.52
13:48 22.01.2019.

A ona je došla samo da zajedno slušaju muziku u krevetu, a onda se nakon tjedan dana sjetila da je silovana.

PR
prajdali100
12:50 22.01.2019.

Ne treba dušu griješiti ali bogami ovo je vjerojatno jedna od onih koja hoće svojih " 5 minuta slave" ali i gutu dolara.

MA
marcel
13:52 22.01.2019.

u hotelsku sobu se frajeru ide samo po jednu stvar, te su mi najjače koje odu s frajerom u njegovu hotelsku sobu pa se onda sjete da je to bilo silovanje. Po što je išla u sobu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije