Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kradljivac Oscara'

Uhićen muškarac optužen za krađu Oscara Frances McDormand

McDormand je veoma brzo ostala bez Oscara
Foto: LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.03.2018.
u 22:13

Bryant je objavio video snimku samoga sebe u smokingu na tom događaju kako drži Oscara i govori drugim gostima kako je on dobitnik.

Muškarac optužen da je na zabavi nakon dodjele ukrao Oscara kojega je kao najbolja glumica dobila Frances McDormand je uhićen, priopćila je u ponedjeljak policija Los Angelesa.

 

Terry Bryant (47) je priveden pod optužbom za krađu i u pritvoru je uz jamčevinu od 20.000 dolara, rekla je policijska glasnogovornica Norma Eisenman. Bryant je uhićen u nedjelju navečer nakon što je na kratko nestala nagrada McDormand na raskošnoj zabavi u Hollywoodu, gdje se dobitnicima Oscara ugraviraju imena na njihove kipiće. 

Oscar je pronađen i kasnije vraćen McDormand. Bryant je objavio video snimku samoga sebe u smokingu na tom događaju kako drži Oscara i govori drugim gostima kako je on dobitnik. Nije jasno u kojem je svojstvu nazočio događaju, ali policija je rekla da je imao ulaznicu. McDormand (60) je dobila svojeg drugog Oscara za ulogu gnjevne, ožalošćene majke u filmu "Tri plakata izvan grada". 

McDormand je veoma brzo ostala bez Oscara
1/6

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije