Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Clevlandu

UFC prvak Stipe Miočić nakon četiri godine veze oženio se Ryan Marie

stipe miočić
Foto: Instagram
1/6
24.06.2016.
u 10:00

Vjenčali su se pred 450 gostiju, a kako se Stipe ponosi svojim korijenima svadbu su obilježili i brojni hrvatski simboli

UFC prvak Stipe Miočić vjenčao se u subotu svojom dugogodišnjom djevojkom Ryan Marie Carney. Par je u vezi četiri godine, a 29-godišnja medicinska sestra, u svakoj prilici priznaje slavni boksač, najveća mu je potpora.

Vjenčali su se u Clevelandu okruženi obitelji i prijateljima kojih se na kraju okupilo više od 450. Stipe se ponosi svojim hrvatskim korijenima, njegovi su iz Rtine pokraj Zadra, pa su svadbu obilježili mnogi simboli iz domovine. Njegova izabranica, koja sada ponosno nosi prezime Miočić, nosila je haljinu Vere Wang koja joj je stajala kao salivena. Fotografijama s vjenčanja ponosna Ryan Marie jučer se pohvalila na Instagramu, a napisala je da su najemotivniji trenuci uz samu ceremoniju vjenčanja bili plesovi s roditeljima.

Nju je rasplakao ples s njezinim ocem, a Stipu ples s majkom. Naime, njegova majka Kathy koja se rastala od njegova oca, priznao je Stipe, zaslužna je za sve njegove uspjehe i uvijek je bila uz njega. Zato je i na ovaj dan, koji uz proglašenje svjetskim UFC prvakom pamti kao najljepši u životu, ona imala posebno mjesto.

>>Cleveland pred 1,3 milijuna ljudi proslavio naslov, a paradu predvodio - Stipe Miočić

Komentara 1

LI
lipotan
10:55 24.06.2016.

congrats bro all the best to u end ur bride.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije