Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesna Dragojević

Udovica legendarnog Olivera: 'Nitko nas neće pozvati u goste'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/4
25.05.2020.
u 13:59

Udovica legendarnog Olivera Dragojevića jučer je po sedmi puta postala baka.

Gotovo dvije godine nakon što nas je napustio legendarni Oliver Dragojević njegova obitelj postala je bogatija za još jednog člana.  Oliverov sin Davor (41) i njegova supruga Karmen (29) dobili su sinčića Luku, a o dolasku sedmog unuka u obitelj za medije je progovorila i Oliverova udovica Vesna.

1/6

- Rekla sam im - pomalo... Meni je to sedmo unuče. Ne uzbuđujem se previše. Karmen se porodila na carski rez, sve je OK prošlo, to je najbitnije - otkrila je ponosna baka za Story.

Inače, Davoru i Karmen maleni Luka je drugo dijete. U rujnu 2018. godine, samo mjesec dana nakon smrti legendarnog glazbenika, dobili sinčića Marka, kojeg su nazvali po Oliverovom ocu.

Uz to, najstariji Oliverov sin 44-godišnji Dino i supruga Nevena roditelji su 13-godišnjeg Duje te 11-godišnjih blizanaca Lucije i Tonija, dok Davorov blizanac Damir i supruga Vanda imaju petogodišnju Margitu i tri godine mlađeg Vinka. - Mi smo vam kao 'Snjeguljica i sedam patuljaka. Ima nas, 14 Dragojevića i sedmero djece. Nitko nas neće pozivati u goste - zaključuje kroz smijeh  Vesna Dragojević.

Komentara 6

Avatar Damating
Damating
18:43 25.05.2020.

Neka. Lipo je to. Zdravi i veseli bili.

LL
lijepa_li si
16:51 25.05.2020.

zar ima većeg blaga od djece. čestitke babi

BR
brzzzy
20:26 25.05.2020.

Zdravi i veseli bili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije