Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Što radim ovdje?'

Udala se Nikolina iz 'Gospodina Savršenog', brak joj je već u krizi

Foto: RTL
1/5
20.03.2020.
u 12:39

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' Nikolina Tutić uplovila je u bračnu luku s Adamom Kronerom kojeg je upoznala tek na dan vjenčanja. Nevolje u raju krenule su već od samog početka.

Nakon što joj se ljubav nije osmjehnula u showu ''Gospodin Savršeni'', 31-godišnja Nikolina Tutić sreću na ljubavnom planu još je jednom odlučila iskušati u showu ''Brak na prvu''. Nikolina je u bračnu luku uplovila s Adamom Kronerom, a čini se da je ubrzo zbog svog poteza i zažalila.

Brak im se našao u krizi već na samom početku. Nikolina očito nije bila zadovoljna nakon što je prvi put vidjela svog odabranika pa je već na upit matičara uzima li Adama za supruga odugovlačila.

1/8

– Dobro, što ja radim ovdje!? – kazala je mlada, koja je naposljetku ipak izrekla riječ ''uzimam'', a onda je uslijedio i prvi poljubac koji se Nikolini nije svidio. Baš kao ni muškarac s kojim su je spojili ljubavni stručnjaci.

Nakon vjenčanja Adam joj je donio rose vino iz vlastita uzgoja, ali Nikolinu ni to nije očaralo.

Foto: RTL

– Imam osjećaj da je neki mekušac, a to ne bih htjela. Nije da mi se ne sviđa, ali ne želim burno reagirati na prvu, tako da idem polako i oprezno, pa što bude – kazala je.

Priznala je i kako poljupce odrađuje mehanički. Problemi su uslijedili i nakon slavlja jer se Nikolini nije svidjelo što će krevet dijeliti s novopečenim suprugom. Njezina kuma ostala je pak oduševljena Adamom. – Lik je predobar. Što ga meni niste namjestili? – požalila se Nikolinina prijateljica.

Komentara 8

Avatar Krile102
Krile102
13:12 20.03.2020.

Ona koja puno bira na kraju ostane sama ,a ova je zivi dpkaz toga.Adam je jedan od uglednijih vinara iz Baranje,privrzen obitelji...ne kontam sto bi ona htjela ,a ocito ni ona sama..Zato i je neudana sa 31 god. a ocito ce i ostati

MA
marli
16:00 20.03.2020.

Zgodniji je od nje.. Netko ima poremećaj vlastite percepcije pa traži Apolona nad prosječnom ženom.

IM
Ivanka Marković
14:47 20.03.2020.

Kako javno blamirate i obezvrjeđijete čovjeka to je jedna sramota. a da sam na njegovom mjestu okrenuo bi se od ''gospođe'' i otišao u nepoznato. Tako je kad sa budalama tikve sadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije