Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje za 300 uzvanika

Udala se najpoznatija Hrvatica u Njemačkoj! Suprug joj na vjenčanje iznenada doveo Grašu

Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell, Instagram
07.08.2019.
u 10:30

Glumica Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler, udala se za televizijskog producenta Otta Steinera. Tristotinjak uzvanika na vjenčanju zabavljao je i Petar Grašo.

Jedna od najpoznatijih Hrvatica u Njemačkoj Miranda Čondić-Kadmenović, poznatija kao Mimi Fiedler, uplovila je u bračnu luku s poznatim televizijskim producentom Ottom Steinerom.

Bračne zavjete glumica i njezin odabranik izmijenili su u 700 godina starom bajkovitom dvorcu Pertenstein, smještenom na jezeru između Matzinga i Traunwalchena u prekrasnoj Bavarskoj, piše Fenix Magazin.

Vjenčanje je izazvalo golem interes javnosti s obzirom na to da je Mimi zvijezda popularne serije ''Noćne sestre'' koju trenutačno gledaju milijuni gledatelja na njemačkom RTL-u.

Među tristotinjak uzvanika na slavlju su bili su i brojni poznati uzvanici iz svijeta glume, showbizza, glazbe, među kojima i poznati televizijski voditelj Hugo Egon Balder, komičar Bülent Ceylan, glumica i voditeljica Jasmin Gerat, pjevač Joey Heindle, poznati reper Kay One, modni dizajner Guido Maria Kretschmer. Goste je zabavljao Petar Grašo kojeg je rođenoj Splićanki bez znanja na vjenčanje pozvao suprug Otto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I M I F I E D L E R (@___missmimi___) on

– Znao je da obožavam Grašu, posebno njegovu pjesmu „Ako te pitaju“. Ta me pjesma podsjeća na našu priču. Zato je moj dragi zvao Grašu kao gosta iznenađenja. No, kako Otto ne može baš dugo čuvati tajne, pogotovo ne godinu dana, slučajno sam doznala prije vjenčanja da Grašo dolazi na vjenčanje. Nisam žalila što sam doznala, već sam bila uzbuđena. Bilo je savršeno – otkrila je Mimi. Na vjenčanje su stigli i njezini mnogobrojni prijatelji i članovi obitelji iz Hrvatske.

– Kakva bi to fešta bila bez moje hrvatske obitelji? Cijela rodbina koja živi u Njemačkoj bila je prisutna, ali mi je i iz moje Dalmacije doputovao cijeli autobus rodbine. Izgubili su glas već putujući do Njemačke i pjevajući naše pjesme – otkrila je glumica dodavši kako i je njezina obitelj oduševljena njezinim odabranikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I M I F I E D L E R (@___missmimi___) on

– Moja obitelj obožava Otta, on njih još više. Dali su mu i hrvatsko ime – Ante Stajnić. Kako je Ante kod nas često ime, a Stajnić podsjeća na Steiner, tako su ga „prekrstili“ – kroz smijeh je otkrila Mimi kojoj je ovo drugi brak. – Moj prvi brak nije trajao baš dugo. Ubrzo sam shvatila da to nije to i da moram pričekati da nađem svoga princa. Sretna sam što je on moj i ja njegova, što se svaki novim danom trudimo biti što bolje osobe jedno zbog drugog – zaključila je glumica koja će uskoro sa  suprugom, njegovo četvero djece iz prethodnog braka te svojom 17-godišnjom kćeri otputovati na medeni mjesec nakon čega će se vratiti starim obvezama i životu u Münchenu.

Inače, iza Mirande je uspješna dugogodišnja glumačka karijera u brojnim njemačkim filmovima i serijama. Najpoznatija je po ulozi Hrvatice Nike Banović u kriminalističkoj seriji Tatort. Uloge je ostvarila i u serijama Die Wache, Bei aller Liebe, Alarm für Cobra 11 –Die Autobahnpolizei, Grosstadrevier, Im Namen des Gesetzes.

Prije pet godina osvojila je prestižnu Domovnicu Večernjeg lista za najpopularniju hrvatsku glumicu u iseljeništvu, a 2017. godine bila je voditeljica finalne večeri Večernjakova izbora u Bad Homburgu. – Meni je doći na Večernjakovu domovnicu kao da dolazim kući – izjavila je tada Miranda.

Pogledajte i kako je bilo na vjenčanju Heidi Klum.

Komentara 14

Avatar Trpimir
Trpimir
10:55 07.08.2019.

Bem ti svu tu slavu i uspjeh kad ti je domet slusati Grasu ajmeee jadaaa! Bestija u Rim, bestija iz Rima... Riiiiiiig

JV
Josip_V
11:18 07.08.2019.

Po čemu je poznata? Nikad čuo nit vidio.....

CA
cacko
14:49 07.08.2019.

Apsolutna glupost . Najpoznatija Hrvatska glumica. Nazalost ovdje nitko neza za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije