Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predomislila se

Vjenčanje iz vedra neba! Udala se naša zgodna TV voditeljica

Foto: Instagram
1/2
23.12.2018.
u 13:47

Jelena Glišić izrekla je sudbonosno ''da'' svom dugogodišnjem dečku Krešimiru Lešiću.

Zgodna Jelena Glišić od ovog je tjedna udana žena. TV voditeljica sudbonosno ''da'' izrekla je svom dugogodišnjem partneru Krešimiru Lešiću, čije prezime od sada ponosno nosi. 

Vjenčanje je održano u petak 21. prosinca, a cijela ceremonija bila je mala, kratka i slatka, otkrila je Jelena za Gloriju. 

– Ovo je dokaz da se sve može kad se hoće. Odlučili smo se na taj korak, ali smo željeli da bude samo naš, u užem krugu najbližih. Željeli smo intimnu, neopterećenu proslavu ljubavi. Pravi tulum za prijatelje pripremit ćemo na ljeto – ispričala je voditeljica koju gledatelji trenutačno prate na HTV-u gdje vodi Loto, emisiju o automobilizmu Auto market te lifestyle magazin Klub 7.

Za ljubav 32-godišnje Jelene i šest godina starijeg poduzetnika doznalo se 2015. godine, a prije mjesec dana otkrili su i da su zaručeni. Tada je Jelena izjavila i kako joj vjenčanje još nije u planu, no izgleda da se vrlo brzo predomislila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by jelena_glisic (@jelena.glisic) on

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon prekida. 

Ključne riječi

Komentara 29

MI
midea
15:56 23.12.2018.

ja mislio varioc iz Uljanika !

DU
Deleted user
14:43 23.12.2018.

Hvala Večernjaku na korisnim informacijama, nadam se da ćete nas još 1000 godina informirati o tako atraktivnim događajima...

BA
bazinga
14:53 23.12.2018.

Daj nabrzaka dok se sponzor ne predomisli ,kolko će tek imati koristi od razvoda,neki organi nisu sapun da se potroše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije