Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznate trudnice

U slatkom trudničkom iščekivanju uživaju u ljetu

Trudnice
Foto: Photoshop
1/3
25.08.2018.
u 13:07

S krajem ljeta bliži se i termin za porod, a domaće poznate dame otkrile su kako provode trudničke dane i tko im u svemu pomaže.

Ovo ljeto zauvijek će ostati u pamćenju voditeljicama Nives Ivanišević i Neveni Rendeli te glumici Marijani Mikulić koje svoje trudničke dane provode svaka na svoj način. Tako nam je 36-godišnja kazališna, filmska i TV glumica Marijana Mikulić povjerila kako joj protječe treća trudnoća.

Sve je lakše uz supruga

– Iskreno ću vam reći da nije baš bilo lako. Pola trudnoće morala sam mirovati što nije bilo baš lako uz dvoje živahne djece – otkriva nam ponosna mama koja sa suprugom Josipom ima dva sina, devetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andriju. Sretna sam što sam barem malo bila na moru, a ponajviše što sve ovo guram uz pomoć liječnice, bolničkog tima i supruga koji je potegnuo i oko djece, pospremanja, kuhanja i svega što je trebalo – kaže Marijana koja sinčića Jakova iščekuje oko 28. rujna.

– Pratili smo vatrene u Rusiji pa smo razmišljali i da mu damo ime Šime (po Šimi Vrsaljku), ali ipak smo se odlučili za ime Jakov – smije se.

Ponosno pokazuju trbuh

Nevena Rendeli drugu trudnoću, koja joj se dogodila osam mjeseci nakon što je na svijet donijela blizanke Maru i Leu, provodi aktivno. Tako na Instagramu objavljuje fotografije sa svojih putešestvija. Ima tu svega, od boravka na plaži, odmaranja na popularnim napuhancima, sunčanja, veslanja na dasci, hvalospjeva Dalmaciji u kojoj je provodila odmor, konkretno na Pelješcu i u Pirovcu, do fotografija njezinih jednogodišnjih blizanki.

Nevena objavljuje i fotografije u kupaćem kostimu te uživa u iščekivanju treće djevojčice koja bi se trebala roditi u prosincu. Radijska voditeljica Nives Ivanišević također je sjajno raspoložena zbog iščekivanja prvog djeteta sa suprugom Goranom Ivaniševićem. A to se vidi i na njezinu Instagramu na kojem objavljuje fotografije trudničkog trbuščića. Buduća mama prije nekoliko dana proslavila je 36. rođendan, a poznati par još nije otkrio spol djeteta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije