Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

U showu je skinula 50 kilograma, a za dva mjeseca stiže joj prinova

Irena Štetić Andrin
Foto: Instagram
1/4
23.11.2019.
u 12:06

- Termin mi je 11. siječnja, ali kako ja imam diskusherniju na 6 diskova kralježnice,  morat ću na carski rez pa očekujemo da će nam Vigić doći taman u danima oko Nove godine", kaže presretna Irena

Irena Štetić Andrin, jedna od omiljenih kandidatkinja prošle sezone 'Života na vagi', presretna je otkako je otkrila da će postati mama, a ona i suprug Ivica sad znaju i da očekuju dečka. Podsjetimo, Irena je u show ušla kako bi skinula višak kilograma, jer je željela ostati trudna. Uspjela je skinuti čak 50 kilograma. 

- Joj, dragi moj svijete, odlično se osjećam, najsretnija žena na svijetu sam, cijelu prošlu godinu sam osjećala da će mi ova godina biti dobitna... I je... U ovoj godini se sve promijenilo... Suprug, moj najbolji prijatelj i najveća potpora u svemu, mi se vratio iz Norveške, kruna svega je da ćemo postati roditelji, napokon u kompletu osjećat ću se u stilu one poznate izrečene “žena, MAJKA, kraljica - kazala je Irena za RTL TV. 

Irena je dodala i kako im na svijet dolazi dečkić, a već su odlučili da će se zvati Vigo Andrin. 

- Termin mi je 11. siječnja, ali kako ja imam diskusherniju na 6 diskova kralježnice,  morat ću na carski rez pa očekujemo da će nam Vigić doći taman u danima oko Nove godine, kaže presretna Irena te dodaje: "U velikim smo pripremama, a moram vam priznati da smo i pretjerali malo u svemu, opremili smo ga kao da ću šestorke roditi, hahaha! Što ćemo kad nam je sve lijepo."
Irena je svakodnevno vježbala sve do trenutka kad je saznala da je u drugom stanju, ali zato je ova diplomirana pravnica svoje vrijeme pametno utrošila.

- Morala sam dosta ležati u trudnoći, ustvari, od samog početka pa sam imala i puno slobodnog vremena tako da sam odlučila završiti i taj drugi fakultet. Tako su Vigo i mama postali i inženjeri kao tata, još se ni rodio nije, a ima svoju prvu diplomu - kaže ponosno Irena koja je postala diplomirani inženjer sigurnosti.

Stigne pogledati i novu sezonu 'Života na vagi'.

- Naravno, svima želim sreću u finalu, a meni se uvukla pod kožu moja mala Slavonka, mala Sara! Uistinu bih voljela da ona zablista na Alenovom ili mom mjestu od prošle godine - kaže iskreno.Za kraj ima i poruku za sve one koji prate 'Život na vagi'. 

- Dragi moji, vježbajte, živite zdravo i kolektivno obiteljski uživajte u tome, to će vas sve više povezati, bolje ćete se osjećati, a i takvim stilom života više ćete godina provesti zajedno na ovom svijetu jer ćete biti zdraviji... Voli vas sve vaša vječita pozitiva, Ira!

Ključne riječi

Komentara 2

UM
Umoran
12:47 23.11.2019.

50 kg? Uh koliko sad tu mrtve koze visi na sve strane. Kako se ljudi, prezderavajuci se, dovedu u ovakvo stanje....Cestitke doticnoj, ali sad joj slijedi operacija odstranjivanja viska koznog tkiva...

DI
diana54
06:29 26.11.2019.

Ona je u showu bila do prije malo više od jedne godine.Stigla se izravnati i poravnati.A ionako će sad roditi,pa novi višak kilograma, pa će tek nakon par mjeseci smjeti opet taj isti višak kilograma skinuti.Čisto sumnjam da joj je koža ostala visjeti u tih malo više od jedne godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije