Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMILJENI FORMAT

U RTL Direkt stiže novo lice! Evo o kome se radi

RTL Direkt
Foto: RTL
1/5
19.03.2020.
u 21:59

Nakon što je 2017. prešao na N1, Ivan Skorin vraća se na RTL.

Ivan Skorin, dugogodišnji televizijski novinar i urednik, priključuje se informativnom timu RTL-a na mjestu urednika i reportera emisije „RTL Direkt“. Ivan se, zapravo, vraća na RTL, gdje je radio od 2013. do kraja 2017., nakon čega je prešao na N1.

RTL Direkt
1/7

„Tko god je radio na RTL-u, zna koliko je tu super atmosfera tako da mogu reći da mi je RTL na neki način uvijek u srcu. Pratio sam rad informativnog programa u posljednje dvije godine i sviđa mi se kako rade, iako moram zahvaliti N1 na svemu naučenom u proteklom periodu. No s obzirom na tip vijesti kao i način na koje ih donosi ekipa „RTL Direkta“, smatram da moje kvalitete tu mogu doći do punog izražaja. Vjerujem da sam spreman za tu vrstu izazova i potrudit ću se dati sve od sebe jer je „Direkt“ definitivno informativna emisija o kojoj se najviše priča“, poručuje Skorin.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Svoju novinarsku karijeru započeo je 2007. godine, nakon završetka Fakulteta političkih znanosti te usavršavanja na Kent State Universityju u Ohiju. Tijekom svog novinarskog rada pratio je razne teme, od crne kronike do pravosuđa i politike.

Uz novinarstvo, bavi se i filmskim scenarijima, a njegov dokumentarac o prvim danima izbjegličke krize u Hrvatskoj 2016. godine Hrvatsko novinarsko društvo nagradilo je u kategoriji najboljeg snimateljskog rada.

Ključne riječi

Komentara 4

BI
billynik
23:32 19.03.2020.

Koje prase ovaj u sredini slike.

ZA
zagi101
00:31 20.03.2020.

svi mrmljaju protiv htv-a ali htv je premija za rtl i novu tv, koja su to smeća od televizija, ubi bože

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
22:36 19.03.2020.

Smiješna televizija s komedijašem Šprajcom, katastrofalnim voditeljima u 18:30, precijenjenom Damirom G. Da i ne spominjem tursko-meksičko-američko smeće u neograničenim količinama. Dobro, ima i gorih. HTV-ovi pandani Drobac, Smrtić i slična bratija dno su dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije