Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U 10 H

U prvoj Večernjakovoj Desetki gostuje Albina Grčić, pobjednica Dore 2021

Abina Grcic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/9
26.02.2021.
u 14:43

U najnovijem video formatu Večernjeg lista ugostili smo ovogodišnju pobjednicu Dore Albinu Grčić.

Nasmijana Splićanka i ovogodišnja pobjednica Dore Albina Grčić (22) prva je gošća Večernjakove Desetke, novog video formata na Vecernji.hr koji će zanimljivim i aktualnim gostima kroz brza pitanja i odgovore dati priliku da otkriju dosad nepoznate detalje iz svoga života našim gledateljima.

U prvoj epizodi novog serijala, dostupnog od sutra u 10 sati na svim platformama Večernjeg lista, mlada pjevačica koja će ove godine u svibnju braniti naše boje na Eurosongu otkrila nam je tko joj je prvi čestitao na pobjedi na Dori, ali i kako bi reagirala da vidi propušteni poziv od drugoplasirane pjevačice na Nine Kraljić (28) koja je zbog njene pobjede negodovala danima nakon pjevačkog natjecanja. S obzirom da se cijeli život bavi pjevanjem, odlučili smo ju pitati je li joj draže pjevati pod tušem ili dok kuha, a nije se opirala zapjevati nam omiljene stihove pobjedničke pjesme Dore "Tick-Tock", kao ni omiljene stihove Olivera Dragojevića.

Ipak, na pitanje što priprema za Eurosong uskratila nam je precizan odgovor, ali zato nam je otkrila koja je tajna veza između nje i pjevačice te sugrađanke joj Doris Dragović, inače pobjednicu Dore iz 1999. godine koja je Hrvatsku tada na Euroviziji odvela na visoko 4. mjesto. Između ostalog, pitali smo ju koje si mjesto predviđa u Rotterdamu i ima li kakve neobične rituale prije nastupa pa nam je otkrila što je uočila prije samog nastupa na Dori 13. veljače, a progovorila je i o detaljima dvoipogodišnje veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem (21).

@vecernjilist

@albina.music62 sa svojom pjesmom Tick-Tock otvara Večernjakov profil na TikTok-u! ##albinagrcic ##ticktock ##dora2021 ##eurosong ##vecernjilist ##croatia

♬ original sound - Večernji list

 

 

 

 

Komentara 2

Avatar Čaruga
Čaruga
15:25 26.02.2021.

Ooo pa tako ljepotice, pokaži nam tetovažu, mi malo zatucani smo do sada samo stoku žigosali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije