Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NJU SE NE ZABORAVLJA'

Poginula Edita Ptičar (24) iz showa Farma: Sletjela je u kanal, nije bila vezana

Foto: Nova TV
1/8
14.12.2018.
u 21:46

Natjecateljica ‘farme’ sletjela je Audijem 80 u kanal nedaleko od Ivanić-grada

– Teško će mi biti gledati show nakon ove tragedije, na ekranu je tu, nasmijana, vesela, a kad isključiš ekran, onda... – ne smogavši snage za nastavak rečenice o svojoj prerano preminuloj prijateljici govori jedan od njezinih kolega iz aktualne sezone reality showa “Farma” koji se prikazuje na Novoj TV.

Edita Ptičar (24) poginula je, kako je izvijestila zagrebačka policija, u petak oko 5 sati u Topolju kraj Ivanić-Grada dok se nalazila za volanom Audija 80. Prema prvim rezultatima očevida, djevojka je vozila brzinom iznad dopuštene, a uz to nije bila ni vezana, te je u jednom trenutku izgubila nadzor nad automobilom i izletjela s ceste u kanal koji se nalazi sa strane. Zbog težine ozljeda na mjestu je preminula, a 26-godišnjak koji se nalazio na suvozačkom mjestu, a koji je inače vlasnik Audija koji je Edita vozila, u nesreći je teško ozlijeđen te je vozilom hitne pomoći prevezen u KB Dubrava gdje se još uvijek oporavlja od ozljeda.

– Kako pamtiti nekoga tko ti je ušao u srce, a nikad izaći neće? Mala, kako sam je od milja zvala, nju se ne zaboravlja. Smijala se najiskrenije, plakala je kada nitko nije vidio, ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Volim te, mala moja, bila mi je čast igrati se s tobom – riječi su kojima se od Edite oprostila njezina kolegica Anica Orehoci, baš kao što su to učinile još stotine ljudi na društvenim mrežama gdje je ova natjecateljica aktualne sezone “Farme” koja se trenutačno prikazuje na TV ekranima bila jedna od popularnijih.

Ta 24-godišnjakinja u showu je provela 11 tjedana istaknuvši da joj je to neprocjenjivo iskustvo u kojemu je stekla iskrene prijatelje. U slobodno vrijeme plesala je folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, a radila je i kao konobarica. Kako je istaknula prije showa, voljela je prirodu, rolanje i spontane izlaske. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu koja nije nimalo sramežljiva, a tvrdila je da se u reality prijavila najviše zbog životinja i upoznavanja života na selu.

– Čule smo se prije nekoliko dana i dogovarale za izlazak. Stvarno sam u šoku. Ona je cijeli svoj život proživjela u suncu kao što je i sama bila sunce – riječi su kojima se od Edite oprostila prijateljica Matea Jambreković (23).

Ključne riječi

Komentara 44

Avatar blaž69
blaž69
10:45 14.12.2018.

Počivala u miru Božjem!!

PA
paleontolog
10:55 14.12.2018.

Uzas!!!! A sta je stvarno tako tesko taj pojas zakopcat???

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
11:53 14.12.2018.

Bacim oko na FARMU u vrijeme reklama na drugim programima koje pratim i ona mi je djelovala baš draga, neiskvarena, topla :( Iskrena sućut obitelji i prijateljima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije