Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spreman je

U potrazi za srećom Affleck instalirao aplikaciju za upoznavanje preko Interneta

Foto: DyD Fotografos/DPA/PIXSELL
1/4
26.10.2019.
u 08:00

Čini se da želi pravu partnericu i ne želi izlaziti sa slavnom osobom. Voli privatnost i trenutno je u dobrom stanju - rekao je izvor.

Glumac Ben Affleck napravio je profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje, prenose strani mediji.

Radi se o aplikaciji koja spaja poznate osobe. Naime, aplikacija postoji još od 2016. godine, a jedna od prvih osoba koja je progovorila o ovom načinu upoznavanja je glumica Amy Schumer, koja je aplikaciju preporučila pjevačici Demi Lovato. - Otišla sam na nekoliko spojeva i dobro su prošli. Postala sam jako dobra prijateljica s nekim ljudima koje sam tamo upoznala - ispričala je Lovato za strane medije.

Foto: Ian West/Press Association/PIXSEL

Tako je i Affleck nakon nekoliko ljubavnih brodoloma odlučio sreću pronaći na internetu. - Čini se da želi pravu partnericu i ne želi izlaziti sa slavnom osobom. Voli privatnost i trenutno je u dobrom stanju - rekao je izvor za Page Six. - Ima svoju djecu i usredotočen je na posao, ali spreman je ponovno biti zaljubljen - napominje nepoznat izvor.

Prije nekoliko tjedana, Affleck je viđen na spoju s nepoznatom brinetom u Bel-Air hotelu. - Činilo se nevino, poput prvog spoja. Bio je u dobrom raspoloženju i činilo se da su oboje zainteresirani jedno za drugog. Nije bilo nikakvog otvorenog izmjenjivanja nježnosti. Oni su večerali - rekao je tajni izvor. Iako se maknuo sa stranice, sve ga se češće može vidjeti u spomenutom hotelu na sastancima.

U posljednje vrijeme glumac se često druži s Laurene Powell Jobs, udovicom slavnog osnivača brenda Apple - Stevea Jobsa. Affleck je viđen kako provodi vrijeme s njom u jednom restoranu u Los Angelesu, ali bliski izvori bliski tvrde kako su oni samo prijatelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije