Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA

U Opatiji vlada prava obiteljska atmosfera, atraktivna Beta plijenila pozornost

Press konferencija Dore
Foto: Nel Paveletić/PIXSELL
1/10
16.02.2019.
u 13:53

- Kako se bliži nastup, više nemam tremu, kazala je Domenica, dok je Kim Verson dodala kako je sinoć prije generalne probe bila pod tremom jer nije znala kako će sve to izgledati.

U Opatiji vlada odlična atmosfera prije večerašnjeg povratničkog izdanja Dore, izbora za pjesmu Eurovizije. Na današnjoj press konferenciji na kojoj je i predstavljen CD Dora 2019. u izdanju Croatia Recordsa, govorili su brojni izvođači, no zanimljivo je da se nisu pojavili neki od onih za koje se priča da su favoriti, poput Lidije Bačić, Roka Blaževića i Luke Nižetića. 

- Kako se bliži nastup, više nemam tremu, kazala je Domenica, dok je Kim Verson dodala kako je sinoć prije generalne probe bila pod tremom jer nije znala kako će sve to izgledati.

Jedna od favoritkinja je i najmlađa natjecateljica, 16-godišnja Lorena Bućan. Kazala je kako ne prati ankete, te da ne smatra kako bi zbog toga trebala imati drukčiji osjećaj. 

- Moj favorit je Luka Nižetić. Mislim da bi nas trebala predstavljati takva plesna pjesma - kazala je Lorena. 

- Potrudit ću se da dobro otpjevam svoju pjesmu i "podebljam" nastup. Vidjela sam kako to izgleda na probi, i znam na što se trebam usmjeriti - kazala je Lorena koja nema planove nakon Dore. Za nju je i sam nastup na Dori neočekivan. 

Mlada Beta Sudar besprijekorno je sređena ispijala kavu sa svojom ekipom, i odavala je nastup najopuštenije sudionice.  

U Opatiji je i Tony Cetinski, koji je došao podržati svog pulena s Voicea Juru Brkljaču.

- Jure ovo treba doživjeti samo kao stepenicu u svom razvoju. Neka zadrži skromnost i ostane u obiteljskoj atmosferi koja ovdje vlada. Ne bojim se ja za njega, dobra je karijera pred njim - kazao je Cetinski. 

Večerašnji program u Opatiji kreće u 18.30, kada će na crveni tepih pristizati prvi natjecatelji i gosti. Prijenos Dore je od 20 sati na HTV 1. 

Ključne riječi

Komentara 5

SC
schwertransport
14:24 16.02.2019.

Ej sad Dora.....sta je sa Jugotonom

SC
schwertransport
14:28 16.02.2019.

Gdje je Karleuša

LA
Laura Anny
19:05 16.02.2019.

Sanremo smo gledali preko njihove webbsidan. Nas zanima mozemo li tako gledati i Doru, naravno besplatno i bez da ostavljamo podatke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije