Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorio je

U Oliverovoj mesnici našli mišji izmet, plijesan na mesu i prljave aparate

'Celebrity chef Jamie Oliver arrives for his Big Night Out, a fundraising event for the Fifteen Foundation, at Shoreditch Town Hall in east London.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
09.05.2014.
u 16:31

Luksuzno opremljena mesnica Jamieja Olivera morala se privremeno zatvoriti u siječnju...

Luksuzno opremljena mesnica Jamieja Olivera morala se privremeno zatvoriti u siječnju. Sanitarna inspekcija pronašla je ozbiljnih higijenskih nedostataka kao što su mišji izmet, plijesan na mesu i govedinu kojoj je prošao rok trajanja. Mesnica je smještena u Londonu, a zatvorena je bila na 24 sata. Osim navedenih problema, manji je bio i taj što se aparati za čišćenje mesa nisu čistili.

Unatoč svim problemima, cijene u mesnici bile su prilično visoke. Glasnogovornik Oliverove grupacije izjavio je za The Times kako su odmah i svojevoljno u siječnju zatvorili mesnicu te je otvorili nakon 24 sata. Nadodao je da su sva poboljšanja napravljena te kako su takvi problemi unutar JO lanca restorana iznimno rijetki te se tretiraju krajnje ozbiljno.

>>Slavni kuhar Rudolph van Veen otkrio nam je svoja 3 recepta

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:29 09.05.2014.

Eto sada su i bogati mogli okusiti dašak ulice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije