Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala na instagramu

U obitelj HRT-ovke Marte Šimić Mrzlečki stigao novi član, urednica i voditeljica sinu ispunila veliku želju

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
20.03.2021.
u 14:45

Marta je naime, odlučila sinu Adamu ispuniti veliku želju te su mu ona i suprug nabavili čupavog prijatelja.

Voditeljica u urednica HRT-ova Dnevnika Marta Šimić Mrzlečki na društvenim je mrežama objavila fotografiju sina i psića. Marta je naime, odlučila sinu Adamu ispuniti veliku želju te su mu ona i suprug nabavili čupavog prijatelja. 

- Adamu je pas bio velika želja tako da smo mu je odlučili ispuniti, unatoč činjenici da su nam svi govorili da je to poput još jednog djeteta i da ćemo imati pune ruke posla. Plakao je od sreće kad ga je dobio, tako da zbog njegovog veselja prelazimo preko svih psećih nestašluka. Nazvao ga je Simba i već s njima igra nogomet na dvorištu! - kazala je HRT-ovka za tportal.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Marta i njezin suprug Alen, prošle su godine proslavili 20. godišnjicu braka. Za okruglu obljetnicu dva zajednička desetljeća, voditeljica HRT-ovog Dnevnika odlučila je posebnim fotografijama na Instagramu obilježiti poseban dan za nju i supruga Alena. Nasmijana voditeljica tako pozira uz novopečenog supruga na fotografiji staroj 20 godina, a u komentarima su se našle čestitke njezinih kolegica s HRT-a - Maje Ciglenečki i Jelene Lešić. - Ajme, super ste! Čestitam! - poručila je Ciglenečki, a Lešić je poručila: "Wow 20! Stara moja, čestitam!".

Foto: Instagram screenshot

Osim te fotografije, podijelila je i onu sadašnju te otkrila da su ona i Alen u sedmom nebu i nakon 20 godina zajedništva. Zbog svih okolnosti, proslava okrugle godišnjice čekat će bolja vremena, odnosno odvit će se nakon pandemije.
Par živi na relaciji Bjelovar-Zagreb, a bivši nogometaš i novinarka su roditelji sedmogodišnjeg sina Adama. Upoznali su se dok je Marta studirala, a javnost ju je upoznala kao voditeljicu Panorame, nakon čega je vodila "Dobro jutro, Hrvatska" te "Hrvatska uživo".

Večernji.hr podcast ep. 14 Albina Grčić: Nini Kraljić sve najbolje. Zadovoljna sam s postignutim. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije