Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

U idućoj sezoni novi okršaj dekoltea Maje i Indire: Grudi su mi obećale da neće skakati

Foto: Instagram
1/7
20.04.2021.
u 18:17

U prethodnoj sezoni Marko Grubnić birao je stylinge za članice žirija i voditeljicu i često smo ih vidjeli u izazovnim izdanjima.

U nedjelju 25. travnja s emitiranjem počinje posebno all stars izdanje showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem ćemo na pozornici opet gledati osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona. Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić opet će se natjecati u ovom showu kroz osam epizoda te ćemo u velikom finalu saznati tko je pobjednik ove posebne sezone.

Nives Celzijus, također bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa će se i u All stars sezoni naći u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom Levak, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe zvijezda, a iz emisije u emisiju kroz glazbeni i stilski vremeplov će nas voditi sada već iskusni voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.  U prethodnoj sezoni Marko Grubnić birao je stylinge za članice žirija i voditeljicu i često smo ih vidjeli u izazovnim izdanjima koja su isticala atribute i često se pisalo o okršaju dekoltea voditeljice Maje Šuput i članice žirija Indire Levak, a između njih dvije pala je i oklada koja će imati izazovniju kreaciju u ovoj sezoni.

- Dekolte ćemo malo smiriti, malo ćemo ga obuzdati. Grudi su mi obećale da neće skakati i to je najviše što ćete vidjeti od mog dekoltea u ovoj sezoni. Nemojte plakati, evo, moj muž je prvi zaplakao - rekla je Indira za Dnevnik.hr.

Komentara 2

DA
DarkIndigo
09:07 22.04.2021.

Bitna vijest, hvala.

HA
Habuhabuhabu
18:36 20.04.2021.

Ovo se graniči sa cirkuskim klovnovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije