Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao je kući

U naručju tate Vedrana mali Viktor izašao je iz rodilišta: Predivni ste

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/9
09.01.2020.
u 10:00

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka postali su roditelji 5. siječnja. U Petrovoj bolnici pjevačica je rodila sina kojem su dali ime Viktor.

Viktor, mama i tata su doma. Sad tek kreće ludilo! Hvala svim doktorima, sestrama i kompletnom osoblju Petrove bolnice. Uz takvu ekipu svaki oporavak je lakši! I još jednom hvala svima vama na željama i čestitkama, napisala je Franka Batelić uz fotografiju na kojoj njezin suprug  Vedran Ćorluka u naručju drži njihova sina Viktora, a u njezinoj ruci je buket crvenih ruža.

Ova mala obitelj zaputila se kući iz rodilišta i kako je Franka napisala, njihova avantura i pravo ludilo tek počinju. Da su svi u rodilištu u Petrovoj divni, potvrdila je Franki i bivša manekenka i dizajnerica nakita Anita Dujić: – Divni su svi u Petrovoj, super iskustvo. Rock and roll sad kreće – poručila je Anita.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Svi ostali napisali  su im da su predivna obitelj i poručili im kako najbolje tek slijedi. Franka i Vedran vijest o rođenju sina Viktora podijelili su s obožavateljima prije četiri dana, a tata Vedran ovu sretnu vijest odmah je proslavio s obitelji i prijateljima u svom starom kvartu Sloboština u kojem je odrastao. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:27 09.01.2020.

Meni se cini da su ipak to tulipani a be ruže ;). Cestitke krasnim roditeljima - sve je super osim imena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije