Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAJKO DUJMIĆ

'Ovisnosti su me opsjedale cijeli život. Tek sad sam napokon upoznao pravoga sebe'

Rajko Dujmić i supruga Snježana
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
08.10.2019.
u 23:01

Otkrio je i kako radi novu glazbu, drugačiju od pregršt hitova koje je skladao za Nove fosile i druge izvođače, te da mu je želja raditi duhovnu glazbu.

Skladatelj Rajko Dujmić po izlasku iz zatvora samoinicijativno je otišao na liječenje, no ne želi reći u kojoj se bolnici nalazi. Posjetiti ga mogu samo oni koje on poželi, a bolnici je dao popis dragih ljudi.

- U kontroliranom sam okruženju, ne mogu doći u napast da nešto uzmem. Izaći ću tek kad budem siguran da sam toliko jak da mogu odbiti drogu i alkohol - izjavio je Dujmić za 24 sata.

Dodao je kako imaju prostoriju za pušenje te da tamo razgovaraju koliko žele. 

- Imam i klavir na kojemu skladam, puno vremena za razmišljanje o sebi. Nikad nije kasno raditi dobro, za novi početak - kaže.

Otkrio je i kako radi novu glazbu, drugačiju od pregršt hitova koje je skladao za Nove fosile i druge izvođače, te da mu je želja raditi duhovnu glazbu.

- Ovisnosti su me opsjedale cijeli život. Tek sad sam napokon upoznao pravoga sebe. I to kroz spoznaju Boga, u njegovoj punoj snazi. Osjećam da drži ruku na mojem ramenu i vodi me - rekao je Dujmić za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar antimaterija
antimaterija
07:51 09.10.2019.

I dok je sam čovjek i slab i nemoćan i jadan, Bogu je sve moguće, čvrsto se odlučiti za svjetlo i predati sve u Božje ruke i samo hrabro u put oslobođenja od zla. Ljudima kao što je Dujmić izuzetnoo je lako suditi jer sasvim sigurno za vrijeme svoje ovisnosti o alkoholu i drogi učinio je dosta loših stvari i sebi i drugima ali istinska je ljudska snaga i veličina moći i u takvom čovjeku vidjeti čovjeka koji trpi i koji treba novu šansu, posebno u trenutku kada konačno priznaje i javno da ima probleme što podrazumijeva i veliki ljudski pad ali i snagu. Nemojmo suditi drugima jer nitko ni sam nije bezgrešan!

ĆI
ćiro
02:04 09.10.2019.

Podrska za Rajka,sa vjerom u Boga je sve moguce!

RO
RogaBabaroga
09:49 09.10.2019.

neka mu je drasgi Bog na pomoci da izdrzi do kraja i vrati se bolji i jaci ! koji um! koji genijalac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije