Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠKOLSKE RADOSTI

U jednom se svi slažu – neka je napokon počela!

Larisa Lipovac i Goran Navojec
Foto: Instagram
1/4
05.09.2017.
u 10:29

Početak školske godine veliki je događaj za svaku obitelj, a naročito kada je riječ o počecima - polasku u prvi razred osnovne škole

Najpoznatiji prvašić na svijetu danas je zasigurno maleni George, sin vojvotkinje i vojvode od Kenta, Catherine i Williama. Petogodišnjak je jučer krenuo u privatnu školu koju će pohađati s ostalim imućnim malim Britancima koji žive u blizini Kensingtonske palače. Jednako emotivno kao i djeca polazak u školu doživljavaju i roditelji školaraca. To nam je potvrdio i Davor Jurkotić, poznati riječki komičar, čiji je stariji sin Maks danas počeo svoj školski život.

– Priznajem da sam bio toliko uzbuđen da sam pustio i suzu. I nije me sram zbog toga. Gledajući jutros sa suprugom Verom Maksa kako sjedi u klupi, prisjetio sam se trenutka kada smo doznali da ćemo dobiti sinčića. Shvatio sam kako je brzo proletjelo ovih nekoliko godina, sada već imamo školarca. Velika je to radost i ponos – izjavio je komičar te dodao kako će ovaj dan zauvijek pamtiti ne samo njegov sinčić nego i cijela obitelj. Brigu o redovitom pisanju zadaća i školskim obavezama vodit će mama Vera, dok je Davor već otprije zadužen za, kako je otkrio, bonton i lijepo ponašanje. Također će ustrajati u tome da njegov sin bude što samostalniji u školi i neće inzistirati na peticama.

 

The bad news is time flies. The good news is you are the pilot😉 enjoy your school time my ❤️ #son #firstdayatschool #newstart

A post shared by Larisa Lipovac Navojec (@larisanavojec) on

– Bitno mi je da bude pristojan i odgovoran te da shvati kako su od ocjena važniji znanje, rad i trud – ističe tata Davor. Ponosni su na svoje prvašiće i drugi poznati Hrvati – Bojana Gregorić Vejzović i suprug Enes Vejzović s kćeri Zoe, Goran Navojec i Larisa Lipovac sa sinom Grgurom.

 

She's so cool and off to school #school #firtsday #newstart #joy #goodvibes #mumsproud #goodluck #mydaughter #love

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.gv) on

Za razliku od njih, Nives Celzijus na Instagramu je izrazila žaljenje jer je počela škola.

– Mrzim prvi dan škole, kao da ja idem u nju. Vika, dreka, nervoza, gdje mi je ovo, gdje mi je ono? – napisala je Nives, mama školaraca Taishe i Leonea. U školu je svoga drugaša Jakova ispratila i glumica Ecija Ojdanić. I – odahnula! – Bože, hvala ti, počela je škola – duhovito je komentirala poznata glumica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije