Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

U drugoj emisiji uživo nastupaju natjecatelji koji su od Maje u Martine dobili zaltni gumb

Foto: Nova TV
1/10
01.12.2019.
u 19:00

U drugoj polufinalnoj emisiji vidjet ćemo i nastupe dvaju zlatnih gumbova – Marka Antolkovića koji je izvedbom pjesme Andrea Bocellija - Con Te Partirò najviše oduševio Martinu koja ga je potom stiskom gljive lansirala direktno u polufinale, kao i Majin zlatni gumb – plesnu skupinu Transform crew.

Nakon što je prvih deset polufinalista probilo led u prvoj polufinalnoj emisiji te smo dobili prvih troje finalista – Damiana Roija, Stellu Schollaju i Hayforda Okinea, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta kako bi izborili prolaz u finale.

U drugoj polufinalnoj emisiji vidjet ćemo i nastupe dvaju zlatnih gumbova – Marka Antolkovića koji je izvedbom pjesme Andrea Bocellija - Con Te Partirò najviše oduševio Martinu koja ga je potom stiskom gljive lansirala direktno u polufinale, kao i Majin zlatni gumb – plesnu skupinu Transform crew. Hoće li i ove godine ponoviti uspjeh iz četvrte sezone kada su plesali i u finalu, ostaje nam vidjeti.

Od plesača vidjet ćemo još i fantastičnu Nikolinu Stepić koja je osvojila srca žirija svojim trbušnim plesom, kao i mlade plesače Edija i Adnu iz Bihaća za koje je žiri konstatirao da ih je baš užitak gledati, dok će se svojim glasom za ulazak u finale boriti i Emina Bajtarević iz Zenice koju je Janko usporedio s prošlogodišnjom natjecateljicom Adnom Šestić te rođeni zabavljač  - Petar Jojić koji će ovoga puta nastupiti s pjesmom Petra Graše. Atmosferu i ritam brazilskog karnevala uprizorit će Sarajevo drum orchestra, a s akrobacijama u zraku vidjet ćemo desetogodišnju Rozu Pikutić.

Mađioničar Tin Golubić zaintrigirao je žiri na audiciji svojim trikovima, a što je sve spremio za polufinale tek ćemo doznati. Vidjet ćemo još i nastup twirlingera Benjamina Iličića koji je proteklog vikenda osvojio Državno prvenstvo u twirlingu.

Što će se sve događati iza kulisa najpopularnijeg talent showa, tko će od kandidata imati tremu, kako će se pripremati pred nastup, što rade kamermani, producenti te ostala produkcijska ekipa, gledatelji će i ove nedjelje za vrijeme emisije moći pratiti na YouTube kanalu Nove TV u emisiji 'Backstage s Miom'.

Pogledajte tko su sve polufinalisti koje ćemo gledati u drugoj emisiji uživo Supertalenta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije