Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika tuga u obitelji

U 19. godini iznenada je preminuo sin glumca kojeg svi pamtimo kao Rodneya iz 'Mućki'

Filming for BBC series New Tricks
Foto: JEAA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/4
01.10.2020.
u 11:07

Archie Lyndhurst preminuo je u obiteljskoj kući i čeka se obdukcijski nalaz kako bi se otkrio uzrok smrti

Sin glumca Nicholasa Lyndhursta, kojeg svi pamtimo po ulozi Rodneya Trottera u seriji "Mućke", preminuo je u dobi od 19 godina. Ovu informaciju prenosi Daily Mail, no ne otkriva što je bio uzrok smrti Archieja Lyndhursta. Pišu kako je preminuo u obiteljskoj kući. Poput svog oca, i Archie je bio glumac i glumio je od svoje desete godine. Bio je u vezi s glumicom Nethrom Tilakumarom, a od Archieja se na društvenim mrežama opraštaju njegovi prijatelji.

"Mojem bratu Archieju. Još uvijek ne mogu shvatiti da te više nema", napisao je njegov prijatelj Samuel Small, glumac iz "Igre prijestolja". Na ovu poruku odgovorila mu je Archiejeva mama i napisala kako će ga njegov prijatelj uvijek čuvati s neba. Daily Mail piše kako je hitna pomoć i policija došla u njegov dom 22. rujna i policija je otklonila mogućnost nasilne smrti, ali još uvijek se čeka obdukcijski nalaz kako bi se utvrdio uzrok smrti.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:39 01.10.2020.

Iznenada umro još 22. rujna, a mozda i prije

DM
drazen.muhvic
12:44 01.10.2020.

Izgleda da je Del nabavio lošu robu. Ili možda ipak predobru?

Avatar Damating
Damating
12:30 01.10.2020.

To su neke mućke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije