Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda u koroti

U 100. godini umrla Madonnina baka koja ju je odgojila

madonna
pixsell
11.03.2011.
u 09:22

Elsie Mae Fortin umrla je u staračkom domu u gradiću Bay City u Michiganu gdje je Madonna odrasla. Pjevačica kojoj je majka umrla kad je imala pet godina bila je jako vezana uz baku i često ju je posjećivala

Teško da će Madonnu ovih dana netko moći utješiti jer osoba s kojom je cijeli život bila jako bliska jučer je umrla. Riječ je o njezinoj baki Elsie Mae Fortin koja je umrla u 100. godini života u gradiću City Bay u Michiganu gdje je 53-godišnja pjevačica odrasla. Madonna je bila jako vezana uz baku koja se o njoj brinula nakon majčine  smrti od raka dojke 1963. godine.

Pjevačica ju je često posjećivala i brinula se o njoj.

- Madonna nema namjeru govoriti u javnosti o gubitku voljene joj osobe. To je vrlo intimna stvar, izjavila je glasnogovornica glazbene zvijezde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije