Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac u problemima

Tvrdio je da će se ubiti, a sad ga je bivša optužila da je ugrizao njihovo dijete

Foto: Profimedia
1/3
31.10.2019.
u 07:00

U njezinom iskazu isto tako stoji da joj je mala Ava rekla kako je to bila nesreća, kako joj je tata obećao da neće to više nikada napraviti. Objasnila je da se to dogodilo kada je Renner bio 'zločest' i vikao.

Bivša supruga američkog glumca Jeremyja Rennera, Sonni Pacheco optužila ga je da je ugrizao njihovu 6-godišnju kćerkicu i ostavio joj masnicu na ramenu prije dvije godine. 

Sonni je rekla kako je primijetila ozljedu na ramenu malene Ave, koja joj je rekla da ju je ugrizao otac, piše sudskim dokumentima Vrhovnog suda u Los Angelesu.

U njezinom iskazu isto tako stoji da joj je mala Ava rekla kako je to bila nesreća, kako joj je tata obećao da neće to više nikada napraviti. Objasnila je da se to dogodilo kada je Renner bio 'zločest' i vikao.

Renner, u mailovima koje je izmijenio s bivšom suprugom tvrdi kako ta ozljeda nema veze s njim i da je Avu uštipnuo automobilski pojas. Nakon što mu je Pacheco rekla kako joj je malena priznala da ju je on ugrizao, odgovorio joj je da je to igra koju igraju kad su zajedno.

Podsjetimo, Renner i Pacheko su trenutačno u bitci za skrbništvo 6-godišnje djevojčice. Po riječima bivše supruge, Renner je prošle godine u jednom klubu pričao kako će je ubiti jer više ne može izdržati. Optužila ga je i da se drogirao ispred njihove kćeri, a jednom je ostavio kokain u kupaonici, tamo gdje ga je Ava lako mogla naći, pišu strani mediji. 

Pacheco tvrdi i kako je jednom prilikom dadila čula Rennera kako govori da će "otići kod Sonni i ubiti nju a zatim sebe, jer bolje da Ava nema roditelje nego takvu majku". 

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
07:30 31.10.2019.

Ovo nije istina. Na svoje sam oči vidio kako je tugovao kada mu je Thanos pobio obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije