Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peta sezona

Ovo su natjecatelji nove sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

Foto: Nova TV
1/11
02.02.2018.
u 08:51

Poznata glazbena, voditeljska i glumačka imena zabavljat će nas u novoj sezoni transformacijama u poznate osobe iz svijeta glazbe.

Sve je spremno za petu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a Dnevnik.hr otkriva i tko su natjecatelji čije će nas transformacije u poznate glazbene osobe zabavljati u novoj sezoni koja starta uskoro.

Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele jedan je od natjecatelja nove sezone i kaže da jedva čeka početak i mogućnost da postane visoka seksepilna plavuša.  U showu će sudjelovati i pjevačica Maja Bajamić kojoj je ovo, kaže, veliki izazov.

Na pozornici popularnog showa Nove TV gledat ćemo i poznata  glumačka imena Katarinu Baban, Anu Vilenicu, Matka Knešaureka i Damira Poljička.

Pjevača Amela Ćurića gledat ćemo kao natjecatelja nove sezone, a Amel priznaje kako ga je najviše strah ženskih uloga i plesa u visokim potpeticama. Jedna od natjecateljica je i Paola Valić Bekić koju već dugo nismo vidjeli na malim ekranima. Paola se bavila glazbom, a sada je radijska voditeljica i blogerica. 

1/14

Komentara 1

Avatar Jaglun
Jaglun
21:00 18.03.2018.

Pod hitno izbaciti Klauna Petrekovića iz žirija ,inaće dalje ne gledam tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije