Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostalgična je

TV voditeljica prisjetila se lijepih dana: '50 smo dana bili skoro goli i bosi'

Anja Alavanja Romac
Foto: Storypress
1/5
27.08.2019.
u 19:49

Anja Alavanja Romac na Jadranu je uživala sa svojim sinovima i suprugom.

Lagano me hvata postgodišnji blues - požalila se voditeljica i novinarka, Anja Alavanja Romac, prisjećajući se ljetnih dana koje je provela na moru.

Na Instagramu je podijelila informacije kako ga je iskoristila te što ju je najviše razveselilo.

- 50 smo dana bili skoro pa goli i bosi. Jedan je proplivao bez pomagala, drugi zavolio more (nijedan nije muž). A najljepše od svega što smo cijele dane bili skupa - prisjetila se Anja i objavila fotografiju u jednodijelnom badiću u kojem pokazuje zavidnu figuru.

Foto: Instagram screenshot

Velika želja joj je bila i fotografirati se ispod palme, što joj je omogućio jedan od njezinih sinova, a pohvalila se kako je i malo istraživala jer, kako kaže, ipak je ona novinarka.

- Prošlog sam ljeta primijetila veliki broj osušenih i propalih palmi. Malo sam istraživala (ipak sam novinarka), i saznala da su palme napale štetočine iz egzotičnih krajeva, i to duž cijele obale. Piše da je na dubrovačkom području uništeno čak 80 posto stabala, a puno je njih stradalo i u šibenskom kraju - napisala je novinarka i pojasnila kako, iako tekst nije 'instagramičan', možda podsjeti ljude da cijene prirodu.

Voditeljica je ljetovanje na Murteru iskoristila za odmor i kulturno uzdizanje, ali i poziranje u različitim badićima na koje je dobila samo pohvale za izgled.

Komentara 3

DJ
DjD
21:13 27.08.2019.

50 dana? Pa otkud toliko godišnjeg? Pa ni sabornici toliko nemaju .

NE
Nemojtimenimojneme
20:20 27.08.2019.

Poderao bi je k'o Pupavac "Hrvatsko slovo"

RO
RogaBabaroga
20:30 27.08.2019.

a di je palma?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije