Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za svakoga ponešto

TV ljeto: Puno sporta, premijernih filmova, ali i repriza

15.06.2019.
u 21:30

Domaće TV kuće predstavile su svoje adute za razdoblje pred nama, zanimljivo će biti i na htv-u 4 na kojem će se reprizirati neki od najgledanijih hrvatskih dokumentaraca

Stigle su ljetne vrućine, a mnogima je tada omiljena zabava televizija, odnosno zabavni programi naših TV kuća. HRT, Nova TV i RTL predstavili su svoje ljetne sheme koje se odreda mogu staviti pod zajednički nazivnik sport, filmovi i reprize.


 

Na Prvom programu prikazivat će se filmski hitovi pa će se ovoga ljeta na repertoaru naći za svakoga ponešto, od šašave igrano-animirane komedije “Pikseli” s Adamom Sandlerom, preko biografske drame “Osnivač” o osnivaču fast food lanca McDonald’s Royu Krocu, Oscarom nagrađenog “Arga” do “Bostonskih heroja”, drame koja govori o terorističkom napadu tijekom Bostonskog maratona 2013. Gledat ćemo i strane serije – “Rivijeru”, seriju o eliti Azurne obale, te reprize telenovela “Obitelj Durrell” i “Mjesto koje zovem dom”. HTV 1 donosi i izbor najboljih Knjazovih serijala – ponovo će prikazati dvije sezone “Hrvatskih velikana” i “Najvećih svjetskih fešti”.

Prikazat će i reprize dokumentarnih serijala – “Zločini komunizma”, “Jugoslavenske tajne službe”, “Tito”, “Hrvatski premijeri”... Sportsko ljeto na Drugom programu HTV-a bit će u znaku U21 nogometa, Wimbledona, ATP-a Umag, SP-a u vaterpolu i košarci… Obilježit će se i godišnjica dočeka vatrenih posebnom cjelovečernjom studijskom emisijom. Ljeto na Trećem programu javne televizije donosi birane cikluse za filmofile, kronike ljetnih festivala, koncerte i vikend-maratone.

Zanimljivo će biti i na HTV-u 4, na kojem će se reprizirati neki od najgledanijih hrvatskih dokumentaraca poput putopisnog serijala Gorana Milića te filma “Stambeno pitanje” Silvane Menđušić, zatim najbolje iz emisija “Puls”, izdvojene reportaže iz emisije “Kod nas doma”, najgledanije goste iz emisije “U svom filmu” Tončice Čeljuske te gostovanja kod Romana Bolkovića.

Ljeto na RTL-u bit će u znaku ljubavi, hrane i dobrih filmova. Večernji termin na glavnom kanalu rezerviran je za domaću seriju „Pogrešan čovjek“ koja će se emitirati do sredine srpnja kada će gledatelji vidjeti rasplet odnosa između Crnog i Lee koje igraju Emir Ćatović i Ivana Roščić. Do tada će se emitirati i kulinarski show „Večera za 5 na selu“.

Zabave neće nedostajati uz kultnu seriju „Alo, alo“ koju gledatelji mogu pratiti nakon informativne emisije „RTL Direkt“ koja će na ljetnu pauzu od 29. srpnja do 19. kolovoza. Vikendi su, tradicionalno, vezani za filmove, a 22. lipnja u 20.15 sati doznat će se i tko je pobjednik glazbenog showa „Zvijezde – ljetni hit“. Uz filmove, RTL gledateljima nudi i najbolje od boksa pa je tako prva subota u srpnju rezervirana za boksački spektakl iz arene u Manchesteru iz koje će se prenositi nekoliko mečeva.

Na kanalu RTL2 gledatelji će se tijekom ljeta moći opuštati uz najbolje humoristične serije kao što su „Teorija velikog praska“, „Dva i pol muškarca“, „Cure na zadatku“…

RTL Kockica donosi najgledaniju seriju svih vremena „Spasilačku službu“, a vikendom u večernjem terminu idućih mjeseci gledatelje će zabavljati i vrhunska serija “M*A*S*H”. “Crveni patuljak” na rasporedu je vikendom odmah nakon serije “M*A*S*H” i još je jedno legendarno ostvarenje koje jamči dobru zabavu.

Nova TV početkom ljeta u domove gledatelja donosi novu tursku uspješnicu “Fazilet i njezine kćeri”. Svojim zabavnim, opuštajućim, ali i aktualnim temama IN magazin cijelo će ljeto biti uz gledatelje Nove TV.

Američku hit-seriju “Good Doctor”, koja je oborila rekorde gledanosti u svijetu, a već u prvom tjednu potukla i domaću konkurenciju, ovog ljeta gledatelji Nove TV moći će pratiti u drugoj sezoni. Gledatelje Nove TV i Doma TV-a u srpnju će oduševiti TV premjera akcije “Kong: Otok lubanja” u kojoj skupina znanstvenika, vojnika i pustolova istražuje mitski, dosad neistraženi otok u Tihom oceanu koji je podjednako lijep i opasan.

Tu su i premijere filmova “Rat profesora” s Ice Cubeom i Charliejem Dayom, “Oproštajna poruka” i “Vidim samo sebe”. Ljubitelji borilačkih sportova doći će na svoje budući da ćemo na Novoj TV cijelo ljeto moći gledati prijenose i snimke UFC borbi. 

Komentara 1

KI
Kixsb1
23:50 15.06.2019.

Jedine reprize koje mogu stalno gledati su Mućke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije