Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-ov brend

TV Kalendar od danas u novom ruhu

TV kalendar
Foto: HRT
1/7
01.04.2014.
u 14:44

Emisija ima brojnu publiku i obraća se svim ciljnim skupinama od 7 do 77 godina te ostvaruje visoku gledanost od više stotina tisuća gledatelja svakoga dana

Jedna od najdugovječnijih emisija Hrvatske radiotelevizije TV kalendar od 1. travnja ima novi vizualni identitet.

Gledatelji su već danas mogli primjetiti nove špice, jingleove koje je izradio HRT-ov Odjel dizajn, dok je glazbu aranžirao Emilio Kutleša. TV Kalendar emitira se već 38 godina i tijekom desetljeća je postao jedan od brandova HRT-a.

Foto: HRT

Foto: HRT

Emisija ima brojnu publiku i obraća se svim ciljnim skupinama od 7 do 77 godina te ostvaruje visoku gledanost od više stotina tisuća gledatelja svakoga dana. Najpopularnija rubrika TV Kalendara je „Nepoznato o poznatom“ u kojoj ova popularna emisija donosi neke manje poznate zanimljive događaje.

Foto: HRT

Foto: Thinkstock

„Novim vizualnim i glazbenim identitetom željeli smo se na neki način vratiti korijenima - Bachovoj glazbi i bogatstvu kadrova. U najavnu špicu i jinglove utkano je oko 140 kronološki složenih događaja iz hrvatske i svjetske povijesti. Nadamo se da će se promjena vizualnog identiteta svidjeti gledateljima i da će svaki put ispočetka otkrivati neke nove kadrove koje nisu ranije zapazili. Unatoč promjeni forme, kvaliteta odabira i obrade sadržaja u emisijama TV Kalendar i dalje će ostati vrhunska i neupitna.“, rekao je urednik TV Kalendara Vladimir Brnardić.

>>Hrvatska serija 'Počivali u miru' na jednom od najvećih svjetskih festivala

>>Denis Latin vraća se u ekipu Dnevnika 3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije