Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne gube nadu

Tužni prizori s jezera: Obitelj i bivši suprug ušli u vodu i u suzama dozivali slavnu glumicu

Foto: WP#DCM/WENN/PIXSELL//Profimedia
1/12
13.07.2020.
u 10:49

Potraga bezuspješno traje već nekoliko dana, a njezina majka, otac, prijatelji i bivši surpug Ryan Dorsey stigli su na mjesto njezina nestanka i potom ušli u jezero kako bi se pokušali povezati s Nayom i dozivali su ju u suzama.

Obitelj zvijezde serije "Glee", 33-godišnje Naye Rivera ne može se pomiriti s činjenicom da ju vlasti još uvijek ne mogu pronaći nakon što je nestala na jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji, gdje se prije nekoliko dana otputila na plovidbu čamcem s 4-godišnjim sinom Joseyom.

1/6

33-godišnja glumica unajmila je brod i krenula sa sinom na jezero odakle se nije vratila. Uslijedila je potraga te je oko četiri sata poslijepodne po lokalnom vremenu brod pronađen. U njemu je bio 4-godišnji dječak, ali ne i glumica koja se nije vratila na brod nakon što je sa sinom plivala u jezeru.

Potraga bezuspješno traje već nekoliko dana, a njezina majka, otac, prijatelji i bivši surpug Ryan Dorsey stigli su na mjesto njezina nestanka i potom ušli u jezero kako bi se pokušali povezati s Nayom i dozivali su ju u suzama.

Daily Mail piše kako je obitelj cijeli dan bila na jezeru, tješeći i ohrabrujući jedni druge, a njezin otac i brat su čak odjeveni odlučili zaplivati.

Policija i istražitelji ne dijele njihovu nadu da će glumicu pronaći živtu, pogotovo nakon što su snimke s nadzornih kamera pokazale kako ulazi u čamac sa sinom, a istražitelji su kansije u njemu samo pronašli sina i prsluk za spašavanje.

Potragu otežava i činjenica da je voda u jezeru jako mutna, prljava i puna vodenog bilja u koje se ljudsko tijelo može lako zapetljati i ostati neprimjećeno jako dugo vremena, kazale su vlasti krajem prošlog tjedna. 

Ključne riječi

Komentara 6

NO
nordic
11:53 14.07.2020.

Pitam se zašto se neki ljudi rađaju? Užas. Počivala u miru.

GA
Galebzeleni
11:24 13.07.2020.

Cudno da ne pluta s obzirom na 4 tone silikona koje ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije