Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši vlasnik

Tužna priča vezana je za Jaguar u kojem je Harry odvezao Meghan

meghan markle
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
23.05.2018.
u 08:17

Ovaj Jaguar pripadao je 46-godišnjem Tobyju, bivšem članu britanskog benda Jamiroquai koji je preminuo prošle godine nakon duge i teške borbe s rakom, a od njegove udovice Harry je kupio ovaj automobil.

Tužna priča stoji iza automobila u kojem su se princ Harry (33) i njegova supruga, bivša glumica Meghan Markle (36) odvezli nakon vjenčanja u dvorcu Windsor na večeru u Frogmore House.

Ovaj Jaguar pripadao je 46-godišnjem Tobyju, bivšem članu britanskog benda Jamiroquai koji je preminuo prošle godine nakon duge i teške borbe s rakom, a od njegove udovice Harry je kupio ovaj automobil. Toby se šest godina borio s rakom. 

Riječ je o Jaguaru E-Type iz 1968. koji je pretvoren u električno vozilo te nosi i naziv Concept Zero, a u njegovoj izradi sudjelovala je i tvrtka hrvatskog poduzetnika Mate Rimca, a vrijednost mu se procjenjuje na tri milijuna kuna. 

meghan markle
1/50

 

Komentara 14

BE
berija
08:54 23.05.2018.

A ja sam čuo da je radnik koji je radio prednji lijevi naplatak nedugo nakon izrade tog naplatka čekićem zgnječio vlastiti palac. Možda bi trebalo popratiti priču i vidjeti tko je posadio stablo od čijeg je drveta načinjen držak čekića kojim se dotični radnik ozlijedio? To bi bila zanimljiva priča!!!

Avatar waki
waki
09:09 23.05.2018.

Kako VL promovira tog prodavaca magle....Rimca....Respekt !....srecom pa ljude ne možete dugo lagati....vlasnik i proizvodac = poduzece ....‘Classic Works’ u Warwickshire-u......uzto, ako niste primjetili volan mu je na lijevoj strani...procjenjuje se na 473.000 Euro...internet je pun clanaka o tom autu...nigdjeje se ne spominje prodavac magle Rimac....

Avatar tituš
tituš
09:08 23.05.2018.

bezveze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije