Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvana poduzetnica

Tužan dan u obitelji Snježane Mehun: 'Zaspao si baš na njegov rođendan'

Foto: Facebook/RTL
1/5
27.04.2020.
u 15:19

Snježana se od svekra oprostila putem društvenih mreža podijelivši s pratiteljima gestu njezina svekra koja je mnoge ganula do suza.

Poduzetnica Snježana Mehun u protekla dva dana proživjela je pravi vrtlog emocija. Prvo je bila ushićena zbog rođendana sina Dine, a nakon toga zadesila ju je tužna vijest. Naime, njezin prvi svekar Marijan, otac Snježaninog bivšeg supruga Zorana s kojim je dobila sina Dinu, napustio je ovaj svijet. Snježana se od svekra oprostila putem društvenih mreža podijelivši s pratiteljima gestu njezina svekra koja je mnoge ganula do suza.

1/4

- Počivao u miru, dragi(prvi svekre) Marijan Mehun (83 godine ) iz Zagreba neka ti je laka Hrvatska zemlja! Zaspao si baš na Dinin rođendan, nakon što si ga nazvao da mu čestitaš ....jer si ga neizmjerno volio! - napisala je Snježana.

Foto: Daniel Pavlić

Dan ranije emotivne riječi uputila je i sinu Dini povodom njegova rođendana. - Dragi moj voljeni sine sretan ti najsretniji rođendan! Mama prvi put u tvom životu nije na tvom rođendanu, pa iako dio dana, u blizini, iza ćoška! Pa iako izabrala krivi restoran s japanskom fusion hranom u kojem se nitko nije najeo i osramotila te, dovela DJ s full opremom na tvoj 10 rođendan, živog tigra na tvoj 9 koji nije smio van kaveza zbog vriske tvojih frendova i sve ono što sam radila “krivo” u želji da napravim najbolje!

Čak i onaj put kada zbog pubertetskim mušica nisi pričao s mnom puna tri mjeseca imao me snimljeno pod “Ne javlja se!” u mobu i ja sam ti svejedno napravila party iznenađenja s tvojim frendovima “riješila i limo, stol o bocu kod kolege ugostitelja( iako niste smjeli zbog godina biti tamo a čuvao vas je šofer) jer ja nisam smjela doći. Danas nisam s tobom da zeznem sve, danas čak nemam ni stare slike da te obrukam na kojima si gol s tri mjeseca! Imam samo ove stare pet godina ali i to je puno! Kao što si ti meni mudro rekao nakon što su nas opljačkali “Mama ne plači nitko nam ne može uzet uspomene” tako ja tebi sada kažem Sine moj voljeni niti jedna Corona, niti socijalna distanca neće nas spriječiti da se volimo, izljubimo i da mama zezne još jedan party čim pređe Šentilj! Volim te - napisala je Snježana Mehun.

Pogledajte što poznati rade u karanteni!

Ključne riječi

Komentara 11

DR
DrugZoka
16:03 27.04.2020.

Koza

SA
sargu123
17:15 27.04.2020.

A to se sada zove "poduzetništvo" ?

DU
Deleted user
22:58 27.04.2020.

Ovo je za ispovraćati se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije