Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utučena glumica

Tuga u obitelji Ane Gruice: 'Hvala ti na svemu! Počivaj u miru'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
28.09.2020.
u 22:09

- Buonanotte, capo di tutti. Hvala ti na svemu. A najviše na tome što si mi otvorio vrata svog doma i svog srca. I meni i mom sinu.Počivaj u miru, s Božjom providnošću - napisala je glumica uz crno-bijelu fotografiju .

Splitska glumica Ana Gruica na svom se Instagramu oprostila od svekra, uglednog splitskog psihijatra Borbena Uglešića koji je ranije ovog tjedna preminuo u 93. godini života. Borben je na drugi svijet otišao u svom domu u Splitu okružen najmilijima, a tužnu vijest Ana je pratiteljima otkrila na društvenim mrežama.

1/6

- Buonanotte, capo di tutti. Hvala ti na svemu. A najviše na tome što si mi otvorio vrata svog doma i svog srca. I meni i mom sinu.Počivaj u miru, s Božjom providnošću - napisala je glumica uz crno-bijelu fotografiju sa svekrom ispod koje su se u komentarima počeli nizati izrazi sućuti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Borben je inače otac Anina supruga Borana, također splitskog psihijatra, za kojeg se udala u kolovozu 2018. godine samo dva tjedna nakon što su se zaručili. Njihova romansa počela je godinu dana ranije, a Boran je zbog Ane ostavio dugogodišnju djevojku Ivanu. Ona je pak prije Borana bila u vezi s Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata.

Prije samo desetak dana supružnici Uglešić proslavili su drugu godišnjicu braka, a tom prigodom Ana je svom dragom posvetila emotivnu objavu. - Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka, mužu moj! P.S. A sad ravno na zog s puncem, "doktorom" od balota...", poručila je Ana Gruica uz fotografiju balota koje je poklonila svom suprugu.

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
23:09 28.09.2020.

još samo fali - Borat.

BL
bluescreen
05:12 29.09.2020.

i odmah na društvene mreže. Idem bljuvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije