Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažno se hvalio

Trump lagao koliko je platio zaručnički prsten za suprugu Melaniju

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.02.2018.
u 19:10

- Samo budala bi odbila takav popust i kazala 'da, želim platiti milijjun dolara više za dijamant' - ponosno je izjavio Trump 2005. godine.

Američki predsjednik Donald Trump lagao je 2005. godine kad je u intervjuu za New York Times izjavio kako je dobio popust od milijun dolara za prsten s ogromnim deset karatnim dijamantom kojim je zaručio sadašnju suprugu Melaniju.

- Samo budala bi odbila takav popust i kazala 'da, želim platiti milijun dolara više za dijamant' - ponosno je izjavio tada Trump, no Forbes je razotkrio tu laž.

Laurence Graff, predsjednik uprave Graff Diamondsa, gdje je kupljen prsten, u e-mailu je naveo kako je bilo pravo zadovoljstvo surađivati s Trumpom, no kako američki milijarder nije dobio nikakav popust.

Melania Trump
1/9

A iako Graff nije želio otkriti koliko je Trump izdvojio za prsten, Times je objavio kako je riječ o 1,5 milijuna dolara.

- Platio je punu cijenu i to na licu mjesta - kazao je neimenovani izvor Forbesu.

Trump je i 25-karatni prsten za desetu obljetnicu braka s Melanijom kupio u Graff Diamondsu, a pisalo se da ga je platio tri milijuna dolara.

Komentara 16

KL
klokun
20:26 09.02.2018.

Idioti boli vas kukuruz koliko je što platio gospodin Trump.

Avatar Kikaš
Kikaš
19:41 09.02.2018.

Hvalio se da je platio manje? Ili je kroz priču o popustu pokazao kolika je vrijednost prstena? Koliko vas radi na desku za prevođenje? Nije vama lako...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:58 09.02.2018.

Javlja americki plac pres. a halar jedva docekao. Doduse kao i uvijek dolazi do gresaka u prijevodu teksta s interneta, no na to smo navikli iako te greske mijenjaju cijeli kontekst. S druge strane, hoce li ZAMP sada uskociti posto halar potpisuje tekst napisan od drugog, pravog novinara? Tekst je napisala Susan Adams, poznata antifa, a prenio ga i Sorosev NYTimes...Sto dovoljno govori samo za sebe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije